Video: Johansson ilmiliekeissä Raholassa – kuritti Happeeta viidellä maalilla

Henri Johansson oli hirmuvireessä Happeeta vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Henri Johansson oli hirmuvireessä Happeeta vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP ja Jyväskylän Happee taistelivat pisteistä miesten Salibandyliigassa torstaina. Viihdyttävä näytös päättyi lopulta KrP:n rankkarivoittoon 10–9.

Nokian pistehai Henri Johansson oli ottelussa huippuvireessä iskemällä peräti viidesti reikäpallon Happeen maaliin. Viimeisen hän viimeisteli rangaistuslaukauskilpailussa, ja se jäi ottelun voittomaaliksi. Lisäksi tilastoihin kertyi yksi syöttöpiste.

Happeen tehokkain oli 3+2-tehot iskenyt Jami Manninen.

Ottelutilastot

7 comments

  1. Sanonta maalivahti antoi meille mahdollisuuden voittaa saa tässä pelissä hieman uudenlaisen merkityksen…

  2. Ei ole toisaalta mikään ihme, että näiden jengien on tehtävä paljon kaappeja voittaakseen matsin. Puolustuspolitiikka on jos ei luokatonta, niin surkeaa. Pakit eivät näemmä muuta halua tehdä kuin tukea hyökkäystä jossain oman maalin ja puolen kentän välissä hortoilemassa. Eivät tosin moketkaan mitään vieteriukkoja ole. Vanhaa Peltolatyyliä:: kyllä tää voitetaan kun tehdään yks enemmän. Ja on yleisöystävällisempää kuin Clasun ja Speven passaaminen ?

  3. Johanssonin tavaramerkkeihin näyttää kuuluvan tuo ärsyttävä j,uuri veskarin jalan yli nouseva lakaisu. Mikäli tilaa ei ole, löytää pallo sitten tiensä yläkulmaan. Ja 45,5 %:n varmuudella tässä pelissä.

  4. Kyllähän jäätävä RL viimeistely edellyttää lujaa itseluottamusta ja ”jokusen” toiston omalla ajallakin…Kaveri, lue Johansson, kun on urallaan muutaman börsan tehnyt, niin ei kai sitä yhtä rankkua enää jaksa pahemmin jännittää. Pari, kolme selkeää ja hiottua mallia, ja niistä rysty- ja kämmenversiot, joita vaihdellaan sitten tilanteen mukaan. Näitä pitää sitten vaan toistaa ahkerasti treeneissä, eikä sortua ufoilemaan jotain aivan ihme-kuvioita, joita ei tositilanteessa pysty kuitenkaan toistamaan. Kyllä naisten mm-finaalikin näytti, että aivan peruskuvioilla homma taas ratkaistiin.

  5. Henkan kanssa junnuissa pelanneena voin kertoa että sen bravuurina oli veskarin puikottaminen, täysin veskarin asennosta huolimatta. Jaksoi odottaa että aukeaa tunneli ja sieltä ujutettiin.