Video: O2 koulutti turkulaisvieraita – Lempiselle hattutemppu

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

O2 ja FBC Turku mittasivat toisiaan sunnuntaisessa miesten Divarin kamppailussa Jyväskylässä. O2 selviytyi ottelun voittajaksi loppulukemin 11-4.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat ykkösvitjan Joni Lempinen (3+0), Ilkka Tepponen (2+1) ja Iiro Kinnunen (0+3) sekä kolmosviisikon Ville Sepponen (1+2).

Toisen perättäisen voiton napannut O2 nousi Divarin seitsemännelle sijalle. FBC Turku kärsi tappion kahden voiton jatkeeksi. Turkulaisjoukkue on Divarin toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

5 comments

  1. surullista katsottavaa tuo FBC:n puolustus ja veskan huono päivä. Eikö jo olisi korkea aika laittaa valmennusvaihtoon. Puolikautta jo mennyt rämpiessä, uusi valmennus voisi tuoda oikeaa pelivalmennusta joukkueeseenn kun vanha ei saa mitään aikaiseksi.

  2. Virheistä rankastaan divarissakin kovalla kädellä. FBC:ssä potentiaalia, mutta vaikuttaa ainakin Jyväskylän pumppuun verrattuna suhteellisen hitaalta porukalta näin videon perusteella.
    O2 pelaa kyllä viihdyttävää salibandyä ja on piristysruiske divariin. Jos valmennus tekee kotiläksynsä ja joukkuen oppii sarjan metkut niin joukkuetta voidaan pitää mustana hevosena kevään peleihin.

  3. Kyllä kun #33 Iiro ”Pievi” Pieviläinen laittaa tossun liikkeelle, niin mikä tahansa joukkue näyttää hitaalta. Veikkaisin, että kevään musta hevonen on se joukkue, joka saa Pievin kiinni. #otakiinni