Video: Tiikerit haki vieraspisteet Kempeleestä – 16-vuotias Lund syötti neljä maalia

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Limingan Niittomiehet ja Tikkurilan Tiikerit kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Kempeleen Zemppi Areenalla. Tiikerit oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 7-5.

Kotijoukkue aloitti vahvasti ja johti peliä 3-0, mutta vierasjoukkue vei lopulta voiton. Tiikereiden tehopelaaja oli vuonna 2001 syntynyt Joakim Lund, joka iski pisteet 0+4 ottelussa. Juuso Salo ja Timo Hinttaniemi iskivät kaksi maalia mieheen. Kotijoukkueen Matti Heikkinen niittasi tehot 1+2.

Tiikerit haki viikonloppuna pisteet myös Joensuusta ja on voittanut neljä peliä viimeisestä viidestä kamppailustaan. LNM on tällä hetkellä sijaa ylempänä.

Ottelutilastot

7 comments

  1. B-junnut Lund (0+4) ja Keränen (5+1) keräsivät aika kivat pinnat viikonloppuna. Joku saattaisi kysyä, että miksi kavereita ei ole aiemmin peluutettu?

  2. Ehkä Helenius havahtui vasta B-junnujen voittaessa miesten edustuksen lukemin 11-8 edellisellä viikolla. Joukkueessa riittää jo divarin mukaan nostettujen lisäksi paljon potentiaalisia kavereita jotka mahtuisivat heittämällä tiikereiden pullukkajoukkueen kärkiketjuihin

  3. Hyvät tehot, mutta aika luovasti annettu tuomareilta tuo viimeinen syöttöpiste. Pallo ei lähelläkään kyseistä pelaajaa.

  4. Helenius joutuu taipumaan, oli pakko ottaa nuoria sisään. Mäkelä vois ottaa koko homman haltuun ja saisi junnuja vieläkin enemmän ajettua peleissä sisään. Mailan tuppea imee kovia junnuja rosterissa. Keväällä on myös kova nippu A sm karsinoissa, jos fiksusti peluuttaa miesten divarissa junnuja. Katsotaan mitä tulee mutta voitot todella tärkeitä Tiikereille. MV Sjöholm toivottavasti jatkaa muilla ei käyttöä ehkä junnu penkille mukaan kevään sm karsintoja silmällä pitäen.

  5. LNM -ylivoimapelaaminen ihan luokatonta ja pakit välillä ihan hukassa.