Divarit

Video: Tiikerit haki vieraspisteet Kempeleestä – 16-vuotias Lund syötti neljä maalia

04.12.
2017
7 Kommenttia
0
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Limingan Niittomiehet ja Tikkurilan Tiikerit kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Kempeleen Zemppi Areenalla. Tiikerit oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 7-5.

Kotijoukkue aloitti vahvasti ja johti peliä 3-0, mutta vierasjoukkue vei lopulta voiton. Tiikereiden tehopelaaja oli vuonna 2001 syntynyt Joakim Lund, joka iski pisteet 0+4 ottelussa. Juuso Salo ja Timo Hinttaniemi iskivät kaksi maalia mieheen. Kotijoukkueen Matti Heikkinen niittasi tehot 1+2.

Tiikerit haki viikonloppuna pisteet myös Joensuusta ja on voittanut neljä peliä viimeisestä viidestä kamppailustaan. LNM on tällä hetkellä sijaa ylempänä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Oulu
05/12/2017
B-junnut Lund (0+4) ja Keränen (5+1) keräsivät aika kivat pinnat viikonloppuna. Joku saattaisi kysyä, että miksi kavereita ei ole aiemmin peluutettu?
Oululle
05/12/2017
Ehkä Helenius havahtui vasta B-junnujen voittaessa miesten edustuksen lukemin 11-8 edellisellä viikolla. Joukkueessa riittää jo divarin mukaan nostettujen lisäksi paljon potentiaalisia kavereita jotka mahtuisivat heittämällä tiikereiden pullukkajoukkueen kärkiketjuihin
Fitpipe
05/12/2017
Hmmn, mistä nimi pullukkajoukkue?
Into
05/12/2017
Hyvät tehot, mutta aika luovasti annettu tuomareilta tuo viimeinen syöttöpiste. Pallo ei lähelläkään kyseistä pelaajaa.
MIRO ruoriin
05/12/2017
Helenius joutuu taipumaan, oli pakko ottaa nuoria sisään. Mäkelä vois ottaa koko homman haltuun ja saisi junnuja vieläkin enemmän ajettua peleissä sisään. Mailan tuppea imee kovia junnuja rosterissa. Keväällä on myös kova nippu A sm karsinoissa, jos fiksusti peluuttaa miesten divarissa junnuja. Katsotaan mitä tulee mutta voitot todella tärkeitä Tiikereille. MV Sjöholm toivottavasti jatkaa muilla ei käyttöä ehkä junnu penkille mukaan kevään sm karsintoja silmällä pitäen.
Ok
05/12/2017
Hieno oli tuo viimeinen syöttö ?
Hentoranne
05/12/2017
LNM -ylivoimapelaaminen ihan luokatonta ja pakit välillä ihan hukassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.