Video: Veikkola maalasi komeasti Kosken näyttävästä syötöstä – paikalla yli 1200 katsojaa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja Rauman SalBa mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa uudistetussa Seinäjoki Areenassa. SPV johti parhaimmillaan peliä jo 6-1, mutta vierasjoukkue kiri kahden maalin päähän viimeisellä vitosella, ja ottelu päättyi lukemiin 6-4.

SPV:n tehopelaajia olivat Sami Koski (2+1), Matias Veikkola (1+2) ja Tommi Hakala (2+0). Kesken kauden SalBan vahvuuteen liittynyt Joni Peltola iski pisteet 1+1 kamppailussa. Uudistettu Seinäjoki Areena veti paikan päälle yhteensä 1223 katsojaa.

SPV voitto oli toinen putkeen ja joukkue nousi neljänneksi. SalBa putosi tappion ja Steelersin voiton myötä sarjataulukon hännille.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Kiinnittikö kukaan muu huomiota Sami Kosken mailaan videon ajassa 6.19? Näyttää mielestäni melko kyseenalaiselta tuo varsi.

  2. Joo. Miten voi olla mahdollista? Liigassa vielä nykypäivänä.

  3. Kosken mailan varresta ei näy minkä valmistajan se on eikä siinä todennäköisesti ole näkyvissä vaadittua iff:n hyväksymismerkintääkään. Nopeana johtopäätöksenä voisi väittää Kosken pelaavan laittomalla yhdistelmämailalla ja tätä tosiasiaa yritetään peitellä varren teippauksien/maalauksien poistamisella.

  4. Nii just. Se on varmaan ottanut joltain toiselta valmistajalta varren mitä IFF ei ole hyväksynyt. Mä tiedän, että valmistajat tekee salavarastoon niitä laittomia varsia.