Divarit

Divari-joukkueen taustoilla mielenkiintoista liikehdintää – manageri vaitonainen

11.01.
2018
5 Kommenttia
0
Divarit

FBC Turku järjestää lauantaina tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan seuran uusista omistajajärjestelyistä. Arkistokuva: Jari Turunen

FBC Turku tiedotti tiistaina, että seuralla on lauantaina tiedotustilaisuus, jossa kerrotaan merkittävästä joukkueurheilun omistusjärjestelystä. Pääkallo.fille on saanut korviinsa joitain asiaa koskevia tietoja ja päätimme kysyä asioista miesten edustusjoukkueen managerilta Antti Vääriltä.

Aiheesta on tihkunut tietoja aiheesta useista eri lähteistä, ja tietojemme mukaan paikallisen merkittävän seuran eli TUTOn vaikuttajat lähtisivät mukaan Divari-joukkueen toimintaan. Seuran edustusjoukkue ei ole kuitenkaan tietojemme valossa vaihtamassa nimeä, eikä kysymys ole fuusioitumisesta. Tähän asti tihkuneiden tietojen perusteella seuran edustusjoukkueen taustalle olisi tulossa osakeyhtiö.

Saamiemme tietojen mukaan FBC Turun taustoille on tulossa vaikuttajia ja rahallisia tukijoita TUTO Hockeysta. Antti Vääri, pitääkö tämä tieto paikkansa?

– En kommentoi tässä vaiheessa vielä mitään. Lauantaina selviää tämä asia.

Entä pitääkö paikkansa sellainen tieto, että FBC Turun edustusjoukkueesta on tulossa osakeyhtiö?

– En kommentoi myöskään siihen asiaan. Sen takia järjestetään lauantaina lehdistötilaisuus, jossa näitä seikkoja kommentoidaan.

Joidenkin tietolähteiden mukaan FBC Turun ja TUTOn yhteistyöjärjestelyt liittyisivät jotenkin uuden Kupittaan palloiluhallin käyttöön?

– Omistajakuviot eivät liity mitenkään tuohon asiaan. Kupittaan palloiluhalli on kaupungin, ja saadaan kaupungilta vuoroja ihan niin kuin TPS:kin.

– Tiedote tulee sitten lauantaina kyllä välittömästi käyttöön, ja tilaisuudesta on tulossa suora nettilähetys ilmaiseksi ja reaaliaikaisena FBC Turun Youtube-kanavalla.

FBC Turku on tällä hetkellä miesten Divarin toiseksi viimeisenä. Joukkue pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina NST:tä (klo 15) vastaan Kupittaan uudessa palloiluhallissa, ja odottaa paikan päälle jopa Divarin runkosarjan uutta ennätysyleisömäärää (otteluun on myyty yli 800 ennakkolippua). Tiedotustilaisuus käynnistyy ennen ottelua klo 13.15.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
håkan
11/01/2018
Seuran värityksen perusteella voisi olettaa, että Ruotsalainen salibandy raha rantautuu lounaisrannikolle?
Terhi
11/01/2018
Äkkiseltään tulee mieleen 4 mahdollista tahoa: TUTO, Håkans, Dennis ja Salmela (Hesburger). Näistä TUTO epätodennäköisin ottaen huomion Oy:n taloustilanteen.
Abo
11/01/2018
Joko Tuomisen pelaajasopimus on julkistettu?
jurgen
11/01/2018
Abolle: Julkaistu eilen illalla FBC Turun nettisivuilla
Jytky
12/01/2018
Onko tulossa pari tusina kaveria ruotsista niinkuin erääseen tamperelaisseuraan aikoinaan jota sählyliittokin sponssasi järjestämllä tiedotustilaisuuden

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.