Reska.fi: Liigavalmentaja tylynä – ”Toivottavasti hän saa loppuelämänsä pelikieltoa”

OLS:n päävalmentaja Eetu Vehanen (takarivissä vas.) laukoi kovia kommentteja sunnuntain Steelers-pelin jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

OLS:n päävalmentaja Eetu Vehanen (takarivissä vas.) laukoi kovia kommentteja sunnuntain Steelers-pelin jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers ja OLS kohtasivat lauantaina miesten liigan ottelussa Hämeenlinnassa. OLS vei voiton maalein 8-3, mutta ottelun jälkeen puhutti eritoten kotijoukkueen Nico Jonaesonin ulosajo.

Paikan päältä tihkuneiden tietojen perusteella Jonaeson ilmeisesti kopautti OLS-pelaajaa mailalla haaroväliin. OLS:n päävalmentaja Eetu Vehanen antoi aiheesta melko tiukan lausunnon Hämeenlinnan paikalliselle Reska.fi-lehdelle.

– Ottelu ratkesi lopullisesti Jonaesonin suihkukomennukseen. Toivottavasti hän saa loppuelämänsä pelikieltoa, Vehanen tykitti.

Tappio oli Steelersille jo kolmas putkeen. Joukkue on sarjan toiseksi viimeisenä ja päävalmentaja Jussi Sihvonen kommentoi joukkueensa tilannetta melko synkkämielisesti Reska.fi:lle.

– Ottelu ratkesi kurittomuuteen yksilö- ja viisikkotasolla. Paljon puhuimme, että rankan jakson viimeinenkin peli pitää jaksaa, mutta tänään ei niin käynyt. Pelaajien henkilökohtainen kurittomuus ei antanut joukkueelle mahdollisuutta voittaa, Sihvonen ruoti.

Jonaesonin ulosajo annettiin Pr3-rikkeestä, joten hyökkääjä huilaa varmuudella ainakin seuraavan ottelun. Ulosajo oli laiturille jo kauden toinen.

9 comments

  1. Laittakaa jonaesonin hernekeppi kuriin, eihän sitä tarvii kun puhaltaa niin on yläilmoissa. Tuollainen rääpäle ei muuta pysty tekemään kuin näitä, mutta kaveri on nyt merkattu, saa varmaan jossain vaiheessa vähän muutakin käsittelyä.

  2. Eihän se Savolainenkaan munakoukusta saanut loppuikää…

  3. Olisiko kuitenkin nyt hyvä kysyä … Miksi hän koetti saada mailansa irti epäurheilijamaisen pelaajan pihdeistä!!! Iso mies kellahti 3 sekuntia mailan irti riuhtamisen jälkeen dramaattisesti kanveesiin. Todella naurettavaa! Samoin kuin se OLS veskarin toinen kuvottava filmaus muka päähän osumisesta?! Onneksi tässä tuomarit eiv ä t kehdanneet tuomita mitään… Tosin ei edes filmaajalle. Erikoiseksi on pelit ja tuomiot menneet!

  4. Nimimerkille ottelua seurannut…
    Katsoppa Steelersin sivuilta video ko. tilanteesta ja kerro oletko vielä samaa mieltä…

  5. Nimimerkki ”Ottelua seurannut”, jos tuo on mielestäsi ok käyttäytymistä niin kannattaa seurata korkeintaan showpainia.

  6. Elinikäinen pelikielto mailasta kiinnipitämisestä sekä filmaamisesta.

  7. Vehanen paiskonut fläppi-taulua kentälle pelinaikana haukkunut tuomarit/vastustajat pystyyn ja nyt vaatii ikuista peli-kieltoo jollekkin tuosta Parviaisen naurettavasta filmistä, Ei voi muuta,kuin nauraa OLS:n koutsille.

  8. Saattaa olla yllätys, mutta ohuesti voi hetken kirvellä, kun maila nypätään sukukalleuksiin ja vielä väännetään riuhtomalla. Siinä isompikin karhu kaatuu ihan välittömästi. Käys kokeilees.