Divarit

Steelers laittoi sarjakärjen ahtaalle – katso keskiviikon salibandytulokset

10.01.
2018
11 Kommenttia
1
Divarit

Classic voitti Steelersin niukasti. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Classic isännöi tänään Steelersiä. Ottelu päättyi lopulta tamperelaisten 8-7 -voittoon.

Ottelun avauserä oli varsin tapahtumarikas, sillä ensimmäisen 20-minuuttisen aikana nähtiin kaikkiaan seitsemän maalia. Ensin Classic siirtyi johtoon, mutta alle kahden minuutin kuluttua tästä Steelers johti jo lukemin 3-1. Eetu Sikkinen ja Lassi Vänttinen toivat sarjakärjen tasoihin, mutta reipas puoli minuuttia ennen ensimmäistä erätaukoa Timo Johansson vei illan toisellaan Steelersin johtoon.

Toinen erä vastaavasti oli yhden maalin erä. Steelers kun ei onnistunut maalinteossa Eemeli Salinin ja Juha Kivilehdon jäähyjen aikana, niin Classic otti ja tasoitti pelin ajassa 38:29 Joonas Pylsyn toimesta.

Kolmannen erän alku oli Classicin. Erää kun oli pelattu vähän yli puolet, olivat tamperelaiset osuneet jo kolmesti. Steelers reagoi tähän ottaen aikalisän, minkä jälkeen Mikko Ruokolainen kavensikin lukemiksi 7-5. Ville Lastikka toi ”teräsmiehet” maalin päähän ajassa 54:29.

Ruokolaisen illan toinen toi Steelersin tasoihin ajassa 55:41, mutta Sami Johansson latasi jo seuraavalla minuutilla isännät jälleen maalin johtoon. Tuo johto piti ja Classic nappasi värikkäiden vaiheiden jälkeen kaksi pistettä.

Ottelun tehokkain oli Classicin Lassi Vänttinen tehoin 1+3. Sarjakärki ei edelleenkään ole kokenut tappiota varsinaisella peliajalla tällä kaudella. Tämän illan seitsemän maalia on suurin maalimäärä, mitä tamperelaisjoukkue on tällä kaudella päästänyt omiin yhdessä ottelussa.

Sarjataulukon 12. keikkuvalle Steelersille tappio oli toinen perättäinen.

Miesten Divarissa puolestaan Tiikerit aloitti räväkästi EräViikingit Akatemiaa vastaan johtaen avauserän jälkeen lukemin 3-1. Toisessa erässä EV Akatemia nousi tasoihin ja ohi, mutta Tiikerit nappasi toisen erän viimeisen viiden minuutin aikana tekemiensä kahden maalin myötä johdon vielä takaisin.

Kolmannen erän alku oli jälleen akateemikkojen, sillä numerot olivat ajassa 44:35 ErVin hyväksi 6-5. Tämän jälkeen molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ja ottelu päättyi näin ollen ErVi Akatemian 7-6 -voittoon.

Kotijoukkueen tehokkain oli Perttu Järvinen, joka teki maalin ja syötti kaksi. Patrik Laitinen osui kahdesti.

Tiikereiden tehomies oli 2+1 -tehot nakutellut Tomi Palin. Timo Hinttaniemi teki kaksi maalia.

Voitolla EV Akatemia nousi Tiikereiden ohi karsintaviivan yläpuolelle, mutta Tiikereillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Kaksikon alapuolella sarjataulukossa majailevat FBC Turku ja Blue Fox.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Classic-Steelers 8-7

Miesten Divari:
18:30 EräViikingit Akatemia-Tiikerit 7-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Arto Kilponen
10/01/2018
Classicille varmasti se ja sama miten ne pisteet tulee, kun runkosarja on voitettu jo monta kuukautta sitten, mutta Steelersille aivan varmasti hyvä itseluottamusbuusti verrattuna siihen 3-16 tjsp kotitappioon Classicille. Noin karkeasti sanottuna, jos häviät Classicille maalilla, niin todennäköisesti voitat aika monta muuta peliä. Siitäkin huolimatta, että nolla pistettä on nolla pistettä. Ns. pisteet kuitenkin Hämeenlinnaan hyvästä yrityksestä!
Minäpahoitinmieleni
10/01/2018
Hyvin sanottu Arto. Ja clasun 2 ja 3 kentät otti melkein kaikki omiin. Ilmeisesti nykky on yrittänyt saada kolmoskentääkin toimimaan mutta taas kävi niin että ykköskenttä kävi pelastamassa.
Soo soo
10/01/2018
Olipahan oksettavaa peliä clasun äijiltä. Kontakteja jalkoihin ja kiinnipitämistä läpi pelin. Sitten kun hävitään olkapää-olkapäähän -kontakti niin jäädään valittamaan ja kalastelemaan vaparia.

Clasu oli kuitenkin huomattavasti parempi joukkue, jolloin en osannut edes odottaa tuommoista. Jää tällä kokemuksella tän kauden viimeiseksi peliksi.
Jaaha..
10/01/2018
Oli hyvä ja jännittävä peli 60 minuuttia. Hieno taistelu ja puolustaminen Steelersiltä. Pahoitin myös mieleni.... On mielestäni todella surullista, jos tuomaripari ei uskalla viheltää sellaisen joukkueen rikkeitä pois, joka johtaa ylivoimaisesti sarjaa! Lukematon määrä yllämainittuja kiinnipitämisiä ja kontakteja jalkoihin, joista suurinta osaa ei vihelletty pois tai annettu Steelersille edes hyöty näkökulmaa. Lisäksi mailaan lyöntejä jäi viheltämättä todella monta. Ja jos Classicin virhe vihellettiin pois, saivat pelaajat kyllä sanoa mielipiteensä tuomarille, toisin kuin vastapuolen pelaajat, jotka komennettiin saman tien vaihtoon kitisemästä. Classic sai jäädä jatkamaan niin sanotusti painetta rikkeen jälkeen, kun tuomarit eivät käyttäneet hyötyä, mikä aiheutti Steelersille monta ahdasta paikkaa.

Kaikki kunnia tietenkin Classicille voitosta, ei heitä voi syyttää jos tuomari vetää miten vetää.. Enkä väitä, että Steelers olisi voittanut peliä, vaikka olisi vihelletty toisin, mutta kyllä tuomarit tekivät Steelersin pelaamisesta entistä hankalampaa tänään..
Juu
10/01/2018
Oliko sama tuomapari kuin Oulussa? Kuulostaa sen verran tutulta
Jaaha..
10/01/2018
Piruuttani kävin kattomassa, ja samat tuomarit on ollu Oulussakin :D ja outoa on myös Classicin pelaajien kutsuminen lempinimillä; aloituksissa Vänttistä piti huomauttaa lavan asennosta:"Vänä, Vänä hei, käännä lapaa vähän.."
Katsoja
11/01/2018
Valtion aktiivitoimet tekivät sen ettei jäänyt aikaa paikanpäälle menoon ja hankalaa voi olla seuraavallakin kierroksella, mutta katsotaan miten käy.
Katsoja
11/01/2018
Kävin kuitenkin tilastoista Kivilehdon saldon katsomassa kahden pelin jälkeen eli miinus 1 ja 0+0 eli epäilijät nyt hänen tasostaan ehkä oikeassa. Minä epäilin että voi olla hyötyä, mutta ajan kanssa. Vielä toivoa?
Reikäpallo
11/01/2018
Steelerssin ehkä kannattais toi gröönvorssi palauttaa takaisin vosuun tekeen noita hasardejaan....
Hämeestä
11/01/2018
Ei kyllä kannata palauttaa "Gröönvorssii" vaan tehdä uusi sopimus . Hieno tulevaisuus salibandy kentillä mies uskaltaa pelata.
Tuomarien kannattaa myös katsella mistä ne vaparit antetaan. Clasu sai antaa vääristä paikoista myös vauhdista . Yhdestä tälläisestä tuli vielä maalikin.
Kivilehto sai yllättävän pienen tuomion 2 min taklauksestaan . Onneksi ei käynnyt pahemmin.
Clasufamily parempi ottelussa mutta Steelerssiltä hienoa taistelua . Nyt näytti joukkueen kaikki kolme kentällistä joukkueelta ja molempiin suuntiin. HYVÄ.
Lastikkakin taisteli myös puolustus suuntaa ja näytti huipulta molempiin suuntiin . Heti tuli tulostakin ja kruununa +3 oma osuus.
Nyt loppukaudesta sama taisteluilme niin hyvä tulee. Tämä peli näytti sen , että kyllä te osaatte .
Tulomatkakin kotiin tuntui paljon lyhyemmältä.
Kyllä
11/01/2018
Liigassa vaatimustaso ihan eri kuin divarissa ja junnuissa! Ei riitä pelkkä hyökkääminen. Lastikka varmasti tulevaisuuden stara, kun nyt jo alkaa oppimaan peliä kumpaankin suuntaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.