Divarit

Video: Divarin kärkijoukkue nousi ahdingosta selkeään voittoon

10.01.
2018
4 Kommenttia
2
Divarit

M-Team nappasi kolmannen perättäisen voittonsa sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team ja Nurmon Jymy kamppailivat Divarin ottelun voitosta sunnuntaina Helsingissä. Jymy johti peliä parhaimmillaan maalein 4-2, mutta M-Team vei lopulta voiton maalein 8-5.

M-Team oli kamppailussa vahvempi varsinkin kahdessa viimeisessä erässä, jotka se voitti maalein 4-2 ja 3-1. Kotijoukkueen ja koko ottelun pistenikkari oli kolmesti maalannut Antti Itkonen. Huomionarvoista pelissä oli myös se, että M-Teamin Marcel Straubhaarille merkattiin 4 torjuntaa ja Simo Metsikölle 7, kun taas Rasmus Hasu koppasi peräti 35 torjuntaa.

Kolmannen perättäisen voittonsa napannut M-Team johtaa miesten Divaria. Tasaisessa kärkitaistossa mukana oleva Jymy on kuudentena sarjassa.

Juhani Järvenpään ottelukuvat

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
11/01/2018
Hienot maalit itkoselta!
Johtava
11/01/2018
"Hienot maalit itkoselta!" - eka ainakin täysin Hasun piikkiin. Muutenkin noista 7 maaleista ainakin 4 olisi pitänyt ottaa kii.. Paljon oli torjuntoja, mut häviävä maalivahti tällä kertaa. Eipä se Marcelillakaan mennyt sen paremmin :D
Teme
11/01/2018
Laukaus määrin perusteella on pelattu vaan yhtä maalia.
Niilo
11/01/2018
vitosdivarinkin peleissä paremmin kuvattuja koosteita.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.