Video: ErVille historiallinen nöyryytys Raholassa – Johanssonille 500 pistettä täyteen näätäpaidassa

Henri Johansson saavutti taas uusia rajapyykkejä joukkueineen. Kuva: Esa Takalo.

Henri Johansson saavutti taas uusia rajapyykkejä joukkueineen. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa nähtiin todella tapahtumarikas ja vauhdikas ottelu torstaina, kun Nokian KrP isännöi EräViikinkejä. Ottelu päättyi lopulta Nokian KrP:n 12-6 -voittoon.

Sen lisäksi, että sarjakakkosen sarjakolmoselle antama selkäsauna oli maalien muodossa melko merkittävä, se rikkoi todella pitkän putken. EräViikingit ei ole vielä runkosarjapeliä koskaan Raholassa hävinnyt, eikä KrP ole myöskään pystynyt voittamaan kotikentällään fuusioseuraa edeltäneistä joukkueista Erää, SSV:tä tai Viikinkejä sitten vuoden 2011. Edellinen voitto on Erästä lukemin 6-4 ja se tapahtui 11.2.2011.

Ottelussa merkittävää oli myös se, että jälleen kerran tuttuun tapaan Nokian KrP:n tulitusta johtanut Henri Johansson takoi tehot 4+1 ja sai viimeisellä pisteellään täyteen 500 runkosarjapistettä ”näätien” riveissä. Lisäksi se oli hänen 50. tehopisteensä tällä kaudella. Kyseessä on jo 11. kausi pistepörssiä johtavan hyökkääjän uralla, kun hän on tehnyt yli 50 pistettä Salibandyliigan runkosarjassa.

Johanssonin lisäksi ErViä kurittivat Morics Krumins tehoin 1+3, sekä Valtteri Viitakoski hattutempullaan. Tuomas Iiskola syötti ErVin maaleista puolet.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Edit: Jutun ingressiä muokattu 27.1. 11:10.

8 comments

  1. Ensimmäisen kappaleen viimeinen lause ”Ottelu päättyi lopulta EräViikinkien 12-6 -voittoon.” lienee virheellinen?

  2. Oliko ervillä maalissa kenties joku toimihenkilö ?😂😂😂

  3. Johansson on tosiaan varsin hyvä pelaamaan sählyä, peukku ylös.

  4. Pelaaja on ja onko niinkin hyvä että pystyisi viemään Krp:n mitaleille? Jos siinä onnistuu pidän häntä tämän hetken Suomen parhaana pelaajana mikäli Nico Salo ei tuossa onnistu Ruotsissa. Ainakin aiemmin jos oli sen hetken huippupelaaja niin yleensä joukkue pääsi mitaleille ainakin Suomessa.

  5. Ilman voittavaa maalivahtia ei kukaan pärjää. Oli sitten kentällä kuka tahansa. Hyvälläkin veskalla ei aina kulje niin kuin ei kulje kenttäpelaajillakaan. Nyt kävi näin. Ervi tulee vielä haastamaan kärjen.