Divarit

Video: Kahden maalin takaa tasoihin viime minuuteilla – voittomaali jatkoajan viimeisellä sekunnilla

10.01.
2018
2 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

FBC Turku ja Joensuun Josba mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin kamppailussa. Josba nousi ottelun loppuhetkillä tasoihin ja vei voiton Samu Juvosen ajassa 64.59 ampumalla jatkoaikamaalilla.

FBC Turku oli voitossa kiinni vielä viimeisille minuuteille saakka. Juvonen iski 7-6-kavennuksen ajassa 58.26 ja Jesse Reijosen osuma ajassa 59.07 johdatti joukkueet jatkoajalle. Joensuulaisten tehomies oli Juvosen (2+1) ja Reijosen (1+2) lisäksi 2+1 maalaillut Perttu Puska. Tuomas Tokila pysäytti maalillaan 26 laukausta. Turkulaisten teholinkoja olivat Aku Kuikka (2+1) ja Aleksi Havia (1+2).

Josban kolmas perättäinen jatkoaikavoitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi Divarin kakkoseksi. FBC Turku sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja on kolmanneksi viimeisenä sarjassa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
POMO79
11/01/2018
Silmiä hivelevää kamera työskentelyä=)
No Niin
11/01/2018
Nyt Josba oikeilla urilla. Aiemmin kun Josba divariin tippui taisi Ruokonen puhua, ettei divaria tunne ja ehkä siitä syystä hänen johdollaan oli vaikeaa, mutta nyt Santeri Raatila saanut joukkueen hyvään vireeseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.