Video: Kummelia? Näin sarjakakkonen toivottaa helsinkiläisvieraat tervetulleiksi Tampereelle

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandyliigan kakkosena majaileva Nokian KrP toivottaa Helsingin EräViikingit tervetulleeksi joukkueiden väliseen torstaiseen kohtaamiseen sangen persoonallisella tavalla.

Ennakkovideon tai enemmänkin ottelumainoksen nimi on ”Ervin EräViikinki seikkailee Nokian Siuron Koskibaarissa”. Itse ottelu pelataan Tampereen Raholassa.

Torstaina klo 18.30 alkavassa ottelussa on kovat panokset, sillä ErVi on tällä hetkellä sarjataulukon kolmantena ja voi nousta sarjakakkoseksi voitolla. Jos et pääse katsomaan ottelua livenä, niin Fanseat tarjoaa kamppailusta suoran lähetyksen.

17 comments

  1. Täytyy sanoa, että on kyllä ainakin huomiota herättävä mainos, joka on ilman muuta hyvä asia. Ei tämä nyt varsinaisesti lajista ammattimaista kuvaa anna, mutta jos salibandya lähestyy siltä ”aina pilke silmäkulmassa”-kannalta, niin siihen tämä sopii.

    On ainakin yritetty ja se on sellainen asia, jota salibandyskene kaipaa. Siksi ainakin minulta iso hatunnosto!

  2. Toi oli markkinointikeinona yhtä hyvä kuin ilmoitus, että seuralla on rahavaikeuksia ja että sääatösyistä seura pelaa tästä eteenpäin ottelunsa palloksi rutistetulla paperiarkkipallolla. Että tulkaahan katsomaan laatupalloilua!

    Varmaan helpottaa pelaajahankintojakin noin laadukkaat markkinointitempaukset.

  3. Niin sitä pitää:lle mitä sää jätkä oikeen selität??

    Minun mielestä oli super hauska.

  4. Hauskahan tuo oli. Vähän erilaista tekemistä kun normi ennakot tai mainokset.

  5. Mahtava!! Siitä voisi ErVin markkinointipäällikkö ottaa mallia. Hauskuuden tae juuri sen kotikutoisuus. Vakavammin otettuna ei olisi toiminut. Peukku KRP:lle!

  6. Hauska video. Jopen nurkkausta odotellessa. Ennen Indians peliä ollut joulupukin vierailu Raholassa. Oli myös huikea.

  7. Tää on. Se tosin vaan, että erviä ihan turha pyydellä tekee perässä, kun ei muiden huumori enää kestäisi, kun hesaalaiset pilkkaisi muita 😉

  8. Aijjai. Eihän tämä aiheuta, kuin isoa myötähäpeää. Hyvässä nousussa oleva seura ja joku elämänkoululainen päästetty pelaamaan kännykän ja Windows Movie Makerin kanssa. Ei näitä!

  9. Ei kaikilla seuroilla ole fyffee palkata johtajatason markkinointihemmoa.
    Kotitekoinen ja hyvää huumoria!

  10. Mitä te kitisette? Tämähän on hauska ja mainos kun mainos on positiivistä PRää lajille. Ei ole isoja rahoja käytössä, joten pitää improvisoida. Viikingit tulee ja näädät vikisee, tulkitsinko pätkän oikein 😉

  11. Käsi otsassa tuli tällä kertaa kateltua. Hymyilin joo, mutta en oo täysin varma mistä syystä… 🙂

    Pääasia että tehdään jotain, muuten ei oo ees mistä parantaa.

  12. Alku tuo ainakin oli. Kyllä ainakin jääkiekon puolella muista hakametsässä vastaavia videoita näytetyn vastustajasta. Tietenkin toteutus voi olla vähän erilainen, mutta idea aikalailla vastaava.

  13. Hauskahan toi on siihen nähden kuinka amatöörimäisesti tehty. Silti jo paljon paremmin tehty kun esim se joulupukki video