Kuva: kuvakaappaus videosta

LASB ja Nokian KrP mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Lahdessa. KrP oli parempi vieraspelissä maalein 9-6.

Kahdessa ensimmäisessä erässä maalailtiin tiuhaan tahtii, sillä peli oli 8-6 viimeiselle kaksikymppiselle mentäessä. Kolmannessa erässä osui kuitenkin vain vieraiden Emil Eklund ajassa 59.57, ja tyhjään maaliin isketty osuma oli myös hyökkääjän avausmaali Salibandyliigassa.

Kotijoukkueen pistelinkona hääri 3+1 naulannut Rasmus Kainulainen. Vieraiden pistenikkareita olivat eritoten Jere Oksanen (2+1) ja Vertti Wigren (2+1).

Voitto oli KrP:lle kauden kymmenes ja pirkanmaalaispoppoo on tällä hetkellä sarjataulukon kolmantena. LASB on voittanut viimeisestä seitsemästä pelistä vain yhden ja on sarjataulukon kymmenentenä.