Video: Mikko Kohonen ylitti tuhannen pisteen rajan – yli 2600 katsojaa osoitti suosiota seisaaltaan

Mikko Kohosen Salibandyliigan uran tuhannes piste syntyi lauantaina TPS:n verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Kohosen Salibandyliigan uran tuhannes piste syntyi lauantaina TPS:n verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja SPV kohtasivat lauantaina Kupittaan uudessa palloiluhallissa. TPS vei kamppailusta voiton maalein 10-7.

Ottelun odotetuin hetki nähtiin ensimmäisessä erässä, kun SPV:n Mikko Kohonen syötti Jose Kivipellon maalin ajassa 15.02. Kyseinen piste oli runkosarja ja pudotuspelit huomioiden Kohosen tuhannes tehopiste Salibandyliigassa. Konkari syötti ottelussa toisenkin osuman, joten pisteitä on kasassa kaikkiaan 639+362=1001.

Kotijoukkueen tehopelaajana hääri 2+1 naulannut Joonas Koskinen. Ottelun komein yksilösuoritus oli Eemeli Peltosen taiteilema rankkariosuma. SPV:ltä pisteonnistujia olivat ykkösvitjan puolustajat Jyrki Holopainen (1+2) ja Matias Veikkola (2+1). Ottelua seurasi paikan päällä peräti 2639 katsojaa.

Viidennen perättäisen voiton myötä TPS on liigan neljäntenä. SPV majailee sijaa alempana.

Anssi Koskisen ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Tonni täyteen! Mikko Kohonen rikkoi historiallisen tehopisterajan Salibandyliigassa

5 comments

  1. Hieno ele Tepsiltä ja turkulaisyleisöltä, mutta on kyllä äärettömän typerän näköistä tuo helluntailaisten kentälle juokseminen jokaisen tehdyn maalin jälkeen. 😀

  2. joku helluntailainen laittanu sun aamumuroihin jotain sinne sopimatonta? Näköjään hyvä tapa päästä ihon alle tuo kentälle kirmaaminen.

  3. Näköjään hyvä tapa päästä ihon alle mainitsemalla helluntalaiset. D-junnupeleissä ja jatkoajalla nämä kentälle kirmaamiset.

  4. itse asiassa joonas koskinen teki 3+1. jostain ihmeen syystä tilastoissakin on virhe, mutta maalikoostetta katsoessa selviää kyllä selkeästi että joonas koskinen tekee tps:n maaleista 1, 8, 9. harmi ettei ollut pääkallon edustajaa paikan päällä, sen verran erikoisesta tapahtumasta oli kyse. sillä tavalla, että kaiken kaikkiaan uskon että tämä oli kokemuksena ihan eri luokkaa kuin aikaisemmat tps:n pelit (itse olin siis myös paikalla). lupaa hyvää jatkoa ajatellen, enkä puhu nyt vain/edes tps:n menestyksestä sarjataulukossa.

  5. Hedelmällistä keskustelua. Aina jaksetaan jeesustella spveen kohdalla. Ketään ei enää kiinnosta. Turussa taas hieno urheilutapahtuma, alusta loppuun mietitty. Tekee hyvää lajille kun puitteet paranee ja tälläista pystytään järjestää. Tunnelma hallissa välittyi ruudun läpi. Hyvä Turku!