Liigat

Video: Pylsyn tehoilta johdatti Classicin cupin finaaliin – hylätty maali puhutti

10.01.
2018
3 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja Classic kamppailivat lauantaina Oulussa paikasta Suomen Cupin finaalissa. Classic oli ottelussa etevämpi maalein 6-3 ja eteni toista vuotta putkeen cupin finaaliin.

Vieraiden teholinkoja olivat Joonas Pylsy (1+3), Eemeli Salin (2+0) ja Lassi Vänttinen (1+1). Pylsyn 6-3-maali syntyi taidokkaan viimeistelyn myötä.

OLS:n 4-3-kavennusmaali hylättiin, kun Juha Kivilehto ja ottelun erotuomari Ari Lähteenmäki kaatuivat kulmassa OLS:n Ville Turulan karvattua pallon kotijoukkueelle. Tilanne näkyy videolla kohdasta 2.30 eteenpäin.

Classic pelaa Suomen Cupin finaalissa Loviisan Toria vastaan 20.1. klo 18 alkaen. Cupin finaali mitellään Tampere Areenassa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Taas Klassikille
10/01/2018
Benny Hillin tunnari sopisi hyvin koosteen taustalle tuon hylätyn maalin ja "vaparin" aikana. Olssilta miehekäs taistelu.
TUOMARI...
10/01/2018
Olssin pelaaja potkaiseen kivilehdon mailaa ja sen jälkeen saa pallon... voi että kun se tuomari ei tossa samalla sitä viheltänyt kun kaatu... mut hei hieno klikki otsikko taas oli tuomarit ihan paskoja
minä
10/01/2018
Hylätty maali? Missä? Jos tarkoitetaan videolla ajassa 2..44 tilannetta jossa pallo menee maaliin VIHELLYKSEN JÄLKEEN niin kannattaisi video katsoa vaikka kuulokkeilla jolloin kuuluu hyvin tuomarin vihellys jo ennen kuin edes syöttö lähtee!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.