Liigat

Video: Rautainen ylivoima ratkaisi – Kainulainen liekeissä Kooveeta vastaan

06.01.
2018
3 Kommenttia
2
Liigat

Indians latoi perjantaina pallon yhdeksän kertaa tamperelaisverkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Westend Indians aiheutti Tampereen Kooveelle jo kahdeksannen perättäisen tappion miesten Salibandyliigassa perjantaina. Voittolukemat kirjattiin espoolaisille 9–5.

Kamppailun pääarkkitehti oli Indiansin kapteeni Valtteri Kainulainen, joka summasi tehopisteet 3+3.

Indiansin ylivoima oli tehokasta. Joukkue latoi kolme kertaa pallon alivoimaisen Kooveen maaliin. Lisäksi Janne Jaanus kuritti kertaalleen rankkariosumallaan vieraita. Lopussa Koovee kavensi vielä lukemat 8–5:een, mutta loppulukemat pääsi puttaamaan tyhjiin Jaanus illan toisellaan.

Alla olevasta koosteesta on myös nähtävissä tilanne, josta Indians-hyökkääjä Miko Summanen sai viiden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Kohdassa 1.54 näkee, kuinka Summanen kaatuu Kooveen pelaajan kanssa maalia päin hyökkäyksen päätteeksi.

Voitto nosti Indiansin 17 pisteeseen, ja sarjasijoitus pysyi edelleen kahdeksantena. Koovee on toiseksi viimeisenä sarjataulukossa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Salbandy
06/01/2018
Miksi ette laita koosteita samaan juttuun ensimmäisen uutisen kanssa pelistä? No klikkausten takia. Tämäkin kooste ja lehdistötilaisuus julkaistiin eilen hyvissä ajoin.
Joel Siltanen
06/01/2018
Huimaa päättelyä siellä hei. Missään muussakaan mediassa ei laiteta maalikoostetta ja raporttia samaan kasaan, ja todella harvoin kooste julkaistaan kovin nopeasti pelin jälkeen.

Kooste ja raportti/tulosuutinen tulevat pysymään jatkossakin erillisinä.
Kimmo
06/01/2018
Miksiköhän Indians kuvaa itse pelit, jotka esim. VeikkausTV tai Fanseat näyttää? Eikö tuon kuvan saa joukkueet maksutta käyttöönsä? Kuvanlaatu olisi parempi, siksi ihmettelen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.