Kuva: Kuvakaappaus

Hämeenlinnan Steelers ja SB Welhot mittasivat toisiaan perjantaina ensiksi mainitun kotikentällä. Steelers otti pelistä kauden neljännen voittonsa maalein 11-2.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun Welhojen Tuomas Rautiaiselle näki punaista ja ajettiin suihkuun väkivaltaisuuden vuoksi. Steelers iski viiden minuutin ylivoimalla kolmesti, ja pääsi 5-1-johtoon. Tilanne näkyy videolla kohdassa 4.38. Maalikoosteen loppuun on kerätty myös muita epäselviä tilanteita.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli neljä maalia paukutellut Daniel Megyaszai. Timo Johansson naulasi hattutempun ja Heikki Hätönen sekä Samuli Grönfors tarjosivat kolme maalisyöttöä mieheen.

Steelers nousi voitolla pois jumbopaikalta ja sarjan kolmanneksi viimeiselle tilalle (12.). Welhot on kerännyt kolme pistettä enemmän ja on sijan ylempänä tällä hetkellä.

12 comments

1. Hassuja vihellyksiä ja sitten pari päähän kohdistunutta taklausta jätettiin huomioimatta. Vaarallisen näköistä hommaa, kun huidotaan mailoilla ja ajellaan päähän!

2. Kyllähän on kolmoskenttä ollut hyvä pidemmän aikaa. Antavat kuvan että tietävät mitä tekevät.

3. Mielenkiinnolla kyllä odotan ottaako kurinpito käsittelyyn nuo päähän taklaukset. Ei ole esimerkiksi Lankiselta ensimmäinen kerta tuollainen tilanne. Mielestäni nuo taklaukset eivät kuulu mihinkään lajiin. Tarkoituksena vain vahingoittaa vastustajaa…

4. Welhoilta jäi viheltämättä kaksi päähän taklausta ja selästä maalikehikoihin taklaus. Mistä vielä ihmeellisesti welhoille vapari

5. En tiedä mihin tarina vie, kun maalikoosteissa näkyy ottelun jäähy/muita tilanteita. Mutta tässä tapauksessa ainakin oli poimittu ”hyviä” tapahtumia. Rumaa peliä. Helppohan se toki on videolta katsella ja arvostella tuomareita. Vihellykset vääriin suuntiin ja vielä jäähykin jäi antamatta. Luulen ettei tässä silti tuomareille viestiä olla lähettämässä. Pelaajille sensijaan voisi.

6. Kyllä tässä voi vähän tuomareillekkin lähettää viestiä. Viheltämättä jää 2x 5+20 minuuttia ja kerran 5 min. Tilanteethan eivät olleet pelin ulkopuolelta. Ei tuomaritkaan saa olla mitään pyhiälehmiä 55 minuuttia on aika paljon jättää viheltämättä.
    Pelaajille myös toisten kunnioittamista pitää perään kuuluttaa.

Mutta pelistä sen verran , että Steelerssin kolmonen pelaa kyllä todella hyvää säbää tällä hetkellä molempiin suuntiin. Pelaavat joukkueena eivätkä yksilöinä. Jos vertaa kakkoskentään mitä mainostetaan ”tehokenttänä” niin ero on suuri. Kakkosessa pelaa joukkueen taitavimmat yksilöt mutta eivät pelaa joukkueena vaan yksilöinä niin ero on suuri.
    Mitä tulee Steelerssin ylivoimaan alku kausi on vedtty yhdellä ylivoima kentällisenä . Nyt kävi kakkos ylivoima kolme kertaa kentällä ja kaksi maalia . Ykkös ylivoima seisoskeli loput 7 minuuttia tehden yhden.

Mutta kaiken kaikkiaan Steelerssin peli menee parempaa suuntaa koko ajan. Alkoiko vähän liian myöhään herääminen penkin takana peluutuksiin.

7. Olipa typerä jäähy ja johtu ihan laiskasti puolustamisesta 😀 ratkaisi vielä koko pelin.

8. Jännä juttu että menee vihellykset vihkoon jos siellä on Lund pilli suussa. Kaverin ei pitäs viheltää puulaakia kummosempaa sarjaa.

9. Ollut ihmeellistä, että kakkosketjun umpisurkeaa neppailuyv:tä kateltu näin pitkää. Hämeestä naulaa muutenkin kyseisen ketjun pelin, ei ne jätkät niin hyviä ole kuin ilmeisesti luulevat! Duunia kumpaankin suuntaan ja asenne kuntoon, niin ehkä joskus ovat ihan kunnon pelimiehiä

10. Kuulemma Petri Taskinen käskytti taklaukset radiopuhelimella.

11. Tuosta Lundil antamastaa punaisestaa olisi pitänyt antaa PR3!!!! Ei voi antaa PR1 joten PR3 jäi antamattaaaaa jonka minä voin antaaa.