Video: Salamamaaleja ja todella taidokas ohjaus – ratkaisu vasta rankkarikisassa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LNM ja NST kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin ottelussa Limingassa. LNM vei ottelun voiton rankkarikisan jälkeen maalein 7-6.

LNM:n teholinkoja olivat Olli Tornberg (1+1), Matti Heikkinen (1+1) ja Jouni Määttä (0+2). Rankkarikisan ratkaisevan maalin upotti Samuli Saukko. Valtteri Veikkola iski ottelun avausmaalin, ja se oli puolustajan uran ensimmäinen piste sekä maali pääsarjatasolla. NST:n pistenikkareita olivat Arto Vainikainen (2+0), Petteri Puustinen (1+1), Joonatan Kovanen (1+1) ja Risto Töllikkö (0+2).

Puustinen 5-4-maali syntyi taidokkaan ohjauksen seuraksena ottelun toisessa erässä (videolla kohdassa 3.18). LNM oli terävä varsinkin alotuksissa, sillä Tuukka Kivioja ja Tornberg osuivat toisen erän alussa neljän sekunnin välein (20.41 ja 20.45). Maalit löytyvät videolta kohdasta 1.30 eteenpäin. Tuon lisäksi kotijoukkue kuittasi Puustisen kavennuksen jo kuusi sekuntia maalin syntymisen jälkeen.

LNM:llä on nyt hyvä vaihe meneillään, sillä joukkue on kerännyt viimeisestä seitsemästä pelistä yhteensä 12 pistettä ja on noussut Divarin seitsemänneksi. Rankkarikisatappio katkaisi NST:n neljän pelin voittoputken, mutta lappeenrantalaisryhmä sai tappiosta yhden pisteen ja on sarjakakkosena. NST:n edellinen varsinaisen peliajan tappio tuli 22.10, joten joukkueella on alla vahva pisteputki. NST:n kauden kuudesta tappiosta kolme on tullut joko rankkareilla tai jatkoajalla.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Eipä ole ikävä näitä Liikuntahallissa kuvattuja maalikoosteita…

  2. Taas Liminka sössi selvän johdon ja päästi vastustajan lopussa tasoihin.Näitä on nähty tällä kaudelle useamman kerran ja mikään ei ole muuttunut,kun kevät kierrosta jo mennään. Onko vika valmennuksessa,kun ei osata pelata johto-asemassa.

  3. Minun mielestä valmentajan pitäisi reakoida,jos onko tuo nyt 3-kenttä joka on neljän vierasmaalin aikana kentällä,eikä tee itse yhtään.Tuo ei nyt hirveästi tarvitse taitoo,että joko viltittää tai tekee muutoksia kenttään. Muuten Liminka voi keskittyy aikaiseeen kesä-lomaan.

  4. Tuskin tuo limingan kolmoskenttä on syy mitä tulee aikaiseen kesälomaan

  5. Kyllä se valitettavast noin on,jos noin paljon ottaa omiin,eikä tee yhtään,niin suurella toden-näköisyydellä kesälomat kutsuu hyvissä ajoin.

  6. Jees kyllähän toi 1X2 osui aikalailla asian ytimeen,kun kävin kattoon ton pelin pyhänä,niin ei tuolla jalka kyllä liiku kaikilla hepuilla alaspäin kovin lennokaasti ja luulis koutsin jollain tavalla reakoivan tilanteeseen? Toivotaan ett LMN:n pääsee pleijareihin/säilyttää sarjapaikan.