Lauri Westerholm laukoi kauden ensimmäisen liigamaalinsa keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Indians kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. Indians vei ottelusta voiton rankkarikisassa maalein 5-4.

Espoolaisryhmä oli voitossa kiinni myös varsinaisella peliajalla, sillä Indians johti peliä 4-1 kolmannessa erässä. TPS punnersi kuitenkin tasoihin viimeisen vartin aikana, ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten rankkarikisa ratkaisi tälläkin kertaa joukkueiden välisen paremmuuden.

Indiansin onnistujia olivat Janne Jaanus ja Valtteri Kainulainen, kun taas TPS:n puolelta ainoastaan Eemeli Peltonen maalasi, niin pisteet matkasivat Espooseen. Knoppina todettakoon, että tulos oli identtinen kauden ensimmäiseen kohtaamiseen nähden, joka päättyi myös Indiansin 5-4-rankkarikisavoittoon.

Varsinaisen peliajan pistenikkareina häärivät Indiansin Aaro Astala (1+1), kauden ensimmäisen maalinsa iskenyt Lauri Westerholm (1+1) ja Santeri Toropainen (0+2). TPS:n Olli Kinnunen iski pisteet 1+1.

Indians vankisti voitolla asemaa pudotuspelijoukkueena, ja on nyt kahdeksantena sarjassa. Eroa seuraavana olevaan LASBiin on viisi pistettä. TPS sai varsinaisen peliajan jälkeen kärsitystä tappiosta pisteen ja on nyt taulukon viidennellä sijalla.