Video: Welhojen 11 sekunnin tehojakso lannisti SalBan – sarjajumbolle viides perättäinen tappio

Iiro Lankinen osui kahdesti SalBan verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Iiro Lankinen osui kahdesti SalBan verkkoon. Kuva: Jari Turunen

SB Welhot ja SalBa kohtasivat lauantain liigaottelussa Kuopiossa. Ottelu oli tasan vielä viimeiselle vitoselle lähdettäessä, mutta kotijoukkue vei lopulta voiton maalein 5-3.

Voittomaalin iski Iiro Lankinen ajassa 56.14, ja Eero Vepsäläinen lisäsi johtoa vain 11 sekuntia myöhemmin. Welhojen tehopelaajia olivat Lankinen (2+0), Vepsäläinen (1+1) sekä Juha Rautiainen (0+2).

Welhot löytyy tällä hetkellä liigan sijalta 11. Kuopiolaisten tilanne on melko ”vakaa”, sillä pudotuspeliviivaan sekä karsintaviivaan on viiden pisteen matka. SalBalle tappio oli viides putkeen ja joukkue on jämähtänyt liigan hännille ainoastaan kahdeksan pisteen turvin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Nyt täytyy salban herätä! Jos seuraava peli hävitään niin valittettavasti divariin mennään…

  2. Lankinen ja vepsäläinen ilmeisesti päättäneet että welhot pelaa liigaa vielä ensikin kaudella ols ja salba pelien perusteella.

  3. Kyllä Welhot liigassa pysyy, tuollaisella kotisaldolla se on käytännössä itsestäänselvyys. Ongelmaksi tulee muodostumaan se, että miten joukkue pääsee tuosta eteenpäin, kun vieraspelit hävitään suunnilleen alkulämmittelyjen alkaessa.

    Joka tapauksessa kausi on ilman muuta ehdottomasti plusmerkkinen, sillä meitä ei montaa ollut, jotka väittivät Welhojen säilyvän suht kivuttomasti sarjassa.