Kuva: Kuvakaappaus videosta.

SSRA ja SB-Pro kohtasivat lauantaina naisten liigan ottelussa Oulussa. SB-Pro haki vieraspisteet loppuluvuin 6-3.

Rankat Ankat teki vaikean ensimmäisen erän jälkeen hyvä nousun ja kolmannessa erässä tilanne oli 3-3. Anu Raatevaaran ja Karoliina Kujalan pikaiset kuittaukset pudottivat kuitenkin kotijoukkueen matkasta.

Vieraiden tehopelaajia olivat Karoliina Kujala (2+0) ja Jaana Lirkki (1+1). SSRA:n Hanna Niemelä onnistui tehoin 1+1. Ottelussa nähtiin tukku laadukkaita laukauksia ja video kannattaa katsoa tarkkaan alusta loppuun.

SB-Pro nousi takaisin sarjakärkeen. Ero Classiciin on silti minimaalinen, sillä kärkijoukkueet erottuvat ainoastaan yhden maalin maalieron vuoksi. SSRA on tällä hetkellä naisten liigan viidennellä sijalla.