Liigat

Kaikkien aikojen ennätys – Classic murskasi SPV:n yli 2000 silmäparin edessä

13.02.
2018
63 Kommenttia
2
Liigat

Kolme maalia syöttänyt Jussi Piha ja Classic juhlivat historiallista voittoa tiistaina. Arkistokuva: Esa Takalo

Tampereella pelattiin tiistai-iltana Salibandyliigan sirkusottelu, jossa kohtasivat kotijoukkue Classic ja Seinäjoen Peliveljet. Voitto kirjattiin murskanumeroin Classicille, ja samalla se venytti voittoputkensa ennätyksellisiin lukemiin.

60 minuutin jälkeen tulostaululla paloi tylyt 11–2-lukemat Classicin hyväksi. Tamperelaiset ovat voittaneet nyt perättäiset 19 ottelua, joka on uusi liigan ennätys. Aikaisempi 18 ottelun voittoputki oli niin ikään Classicin hallussa kaudelta 2015–2016.

Classic meni menojaan jo avauserässä, kun ensimmäisen 20 minuutin jälkeen tilanne oli jo 5–0.

Isäntien pisterohmuja olivat kolmella tehopisteellä herkutelleet Lassi Vänttinen (3+0) ja Jussi Piha (0+3).

Sirkusottelu veti tiistaina Tampere-areenalle huimat 2141 katsojaa.

Classic johtaa sarjaa peräti yhdeksän pisteen erolla Nokian KrP:hen. Murskatappion kärsinyt SPV on viimeisellä pudotuspelisijalla, eli kahdeksantena.

Kolmas erä osoittautui ratkaisevaksi TPS:n ja Jyväskylän Happeen välisessä ottelussa. Päätöserään lähdettiin kutkuttavasta 1–3-vierasjohdosta Turussa.

Happe painoi kaasua heti erän alussa, kun Kaapo Savinainen ja Panu Kotilainen iskivät hirviryhmän nopeasti 1–5-johtoon. Ajassa 53.00 Olli Laine lensi punaisen kortin myötä ulos, ja TPS joutui melkein koko erän lopun taistelemaan alivoimalla.

Jami Mannisen ja Petri Kaukon osumilla Happee tyylitteli 1–7-voiton Turusta.

Miesten Salibandyliiga:
Classic–SPV 11–2 Ottelutilastot
TPS–Happee 1–7 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat

Naisten Salibandyliiga:
TPS–ÅIF 5–3 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kalevi
13/02/2018
Olisi todella mukavaa jos lajia ja itse ottelutapahtumaa kunnioitettaisi edes sen vertaa, ettei paikallinen MC huutelisi mikrofoniin ottelun ollessa käynnissä. Sitä varten on pelikatkot.
Hml
13/02/2018
Torisevalla 11torjuntaa ja Clasulla 11maalia,melkosta dominointia molemmissa päissä
Josse
13/02/2018
Mitä Savoselle kävi? En nähnyt koko ottelua, mutta ilmeisesti jotain käynyt...
vink
13/02/2018
Anssi Koskisen kuvat TPS-Happee pelistä
JANIINPÄ
13/02/2018
Täytyy kehaista että parhaimmillan Clasun peli on todella mahtavan näköistä touhua. Tilanteita syntyy käännöistä salamannopeasti, mutta äijät kulkevat juonessa mukana kuin ajatus. Tyhjiin paikkoihin juostaan, syöttö tulee, ja samaa juoksua pallo yläpesään.

Ja tulos ei ole Speven heikkoutta.
kyllä
13/02/2018
Jotenkin salibandyliiga on lässähtänyt, ihan kun kaikki jengit ei olisi täpöillä mukana leikissä. Liiga tuote ei ole kunnossa. Tuo yleisömäärä on hyvä mutta ilmaislipuilla, tuottoa tietysti oheismyynnistä, mutta jotain nyt puuttuu...
Junnu#8
13/02/2018
Speven pitäisi jotenkin uusiutua. Nykymeno ei voi jatkua. Kaikki ei selity Classicin hyvällä pelillä.
Stadi
13/02/2018
Passo&kumppanit tekee esimerkillistä duunia, hyvä malli ErVille.
Touko
13/02/2018
Kyllä ilmaislipuilla roudattiin väki halliin. Normikuvan perusarjesta saa classic-welhot ottelun yleisömäärällä. Samaa mieltä, jotenkin on sählyliiga lässähtänyt.
Lande
13/02/2018
Siellä on Seinäjoen pojat päättänyt murhepäissään matkalla traktorin ratissa takaisin Seinjoelle, että Salibandyliiga on lässähtänyt, koska oman kylän pojut ottivat kuokkaan oikein kunnolla.

Voi teitä :)
Jäätelöä järvenpäästä
13/02/2018
Montakos mestaruusSARJAN voittoa jäätelömerkillä olikaan?
Ei koko kuva
13/02/2018
Tässä ottelussa Classic oli toki juuri noin paljon parempi kuin numerot näyttää, mutta lähtökohdat eivät toki olleet kovinkaan tasapuoliset. Kun joukkue on niin siipirikko kuin Speve tänään, ei ole ihme jos yritystäkään ei oikein tahdo löytyä. Jos tuosta nyt otettais Classicilta pois kuusi vakiokokoonpanon miestä ja kakkosvahti maalille kuten SPV:llä tänään, niin aika erinäköisiä olisi mestareidenkin peliesitys.
Jukkisb
13/02/2018
Kyllä liigaa seuraan mielellään enemmän tänä kuin viime kautena.
Paikan päältä
13/02/2018
Savosesta.Päätykatsomoon näytti että Holopainen olisi kädellä osunut kasvoihin. Veikkaan silmää.
Pertsa
13/02/2018
Kyllä O.Laine hyvin sikaa pelaa. Punainen ois pitänyt jo rapsahtaa kun Kotovaaran pyyhkäs kumoon. Dumari ihan vieressä eikä mitään jäähyn arvoista?
Axel von Kikkelkvist
13/02/2018
Näyttää vahvasti siltä että Tampereen alue on ottanut salibandyvaltikan vahvasti haltuunsa.
analyysi
13/02/2018
Kun turvaudutaan ilmaislippuihin vuodesta toiseen, ei ole menty eteenpäin. Syynä liiga, joka ei kiinnosta ihmisiä, rahansiirtoa seuroille, ainoa lääke tautiin.
Anaalilyysille...
13/02/2018
On se kumma kun Classic on vuodesta toiseen ainoa joka täyttää lehterit ilmaislipuilla. En tiedä pitäisikö muiden seurojen kanssa jakaa näitä kuuluisia ilmaislippuja vai Classicin lopettaa niiden jakaminen vai onkohan muilla seuroilla "tuote" kunnossa jos niitä lehtereitä ei saada edes ilmaislipuilla täyteen.
Moni voisi sanoa että kateellisten panettelua... :)
🤔
13/02/2018
Mikskähän spv ei koita miesten peleis tota a junnujen koskela autio keskinen ketjua? Ihan vaikka vaan läpällä edes
Harry
13/02/2018
Johan on taas kummallista vikinää täynnä kommenttiosasto. Toki Classic oli erittäin hyvä tänään, mutta niinkuin Hakkarainen hienosti havainnollisti selostamossa, oli Speven pelaaminen ja eritoten karvaus aika karmeeta. Isoin syyllinen löytyy penkin etupäästä. Ja naurettava väite, että liigatasolla joku joukkue, varsinkaan SPV, lähtisi peliin ilman yrittämistä koska on muutama loukkaantuminen. Ja lopuksi, oli joukossa ilmaislippuja taikka ei, tuon verran kun saapuu ihmisiä tiistaisena helmikuun iltana paikalle, on asioita tehty aika hyvin. Siitä muut nöyrästi ottamaan mallia kateellisen huutelun sijaan.
Seponseponseppo
13/02/2018
Harry tiivisti ajatukseni 100%.sti. Aika on ajanut sekä pelifilosofian että itse Koposen ohi ja lujaa.
Pelle palstalaiset
13/02/2018
Taas vauhdissa. Menkää takas pesisfoorumeillenne
Wat
13/02/2018
Hitsi oon ollut tyhmä kun oon aina ostanut lipun peliin jos niitä saa ilmaiseksikin. Voisko joku kertoa mistä niitä ilmaisia lippuja oikein saa? Oon tasan kerran ollut Tampereen kaupungin "ilmaislipulla" pelissä, mutta eiköhän C saa siitäkin korvauksen tavalla tai toisella. Ja jos ei lipuista saa rahaa niin otetaan se sitten vaikka makkarasta. Eiköhän 2000 "ilmaiskatsojaa" osta enemmän nakkeja kuin 200 "maksanutta".
Sponsori
13/02/2018
Meille nuo reilu 2000 katsojaa käy hyvinkin oli ne ilmaiseksi tai miten vaan hallille saapuneet. Oli muuten Klubi tilatkin taas vertaansa vailla ja hanat niin olut kuin joukkueen maalihabatkin tulikuumina💙
edellisille
13/02/2018
Hyvä, provo toimi. Mitta sarjahan on aivan surkea ja kehitystyö on nuukahtanut.
Pekka
13/02/2018
Manselaiset kaipaa sirkushuveja ennenkuin lähtevät Ceen peliin ..seuraavassa kotipelissä apaut 348..en lähde kun pitää maksaa..
Liiga
13/02/2018
Tällä kaudella yli 2000 yleisömääriä Turussa, Raumalla, Espoossa ja nyt Tampereella.
Millon Helsingissä?
Superfinaalissa
13/02/2018
... stadissa ei landelajit oikein pärjää...
😎
13/02/2018
Classic vs muu suomi allstars vois olla hyvä matsi:D
Pekka
13/02/2018
Käsitäkseni mukaan Hkissä.ei pelaa yhtään joukkuetta...suit vasta kun DDR hallista tulee palloiluhalli..
Minäpahoitinmieleni
14/02/2018
Nykky ja clasu turhan kova yhdistelmä :D onneksi sentään HJ pelaa eri joukkueessa niin joku toinenkin pärjää :D
Minäpahoitinmieleni
14/02/2018
Ja mikä laji sitten stadissa pärjää nykyään? Punaviinin juominen Kalliossa?
Arto Kilponen
14/02/2018
Viimeiseen neljään vieraspeliin SPV on päästänyt kolmesti vähintään 10 maalia. Kaudella enemmän on päästänyt vain Welhot ja Steelers. Tuolla puolustuksella ei voiteta tasan tarkkaan ketään puolivälierissä.

Tepsillä sitten taas just päinvastoin - siellä tökkii oma maalinteko. Viimeiseen neljään peliin yhteensä 11 tehtyä maalia. Turkulaisilla tosin siinä mielessä hyvä, että seuraavat neljä peliä on melkein helpoimmat mahdolliset, joten playoff-paikan menettämisen suhteen ei ole minkäännäköistä vaaraa.

Happeella mielenkiintoinen loppuohjelma, kun on kotona pahimmat mahdolliset, vieraissa kaksi jotka voivat pelata ihan miten tahansa ja sekä kotona että vieraissa helpoin mahdollinen. Käytännössä kotietu on kuitenkin jo nyt varma.
Pahoittaja
14/02/2018
Ei oo tainnut kuulla jalkapallosta. Se on se peli mitä te pesisporukat ootte aina ihmetelleet, ku ei saa seisoo paikallaan koko peliä.
Stadi
14/02/2018
Kyllä säbää skulataan kaikissa suurinmissa kaupungeissa suomessa. Lentis, pesis, ja koriskin ovat aitoja landelajeja. Monet täälläkin dissailelevat ovat näiden landelajien kateellisia kannattajia.
Pääkaupunkiseudulla on suurinmat harrastajamäärät ja menestystä on liigassa ja kaikissa juniorisarjoissa. Stadista puuttuu moderni 3 000 katsojan halli, ollaankin jääty säbän kehitysalueeksi.
Repa
14/02/2018
Huvittaa kuinka vahvasti on selkärangassa tuo pääsylippujen maksullisuuden merkitys. Ansaintalogiikoita pitää uskaltaa kehittää että ihmiset lähtee halleihin.
Liiton miehiltä eilen esimerkillistä ja asennetta alleviivaavaa toimintaa. Kaikki kolme jamppaa vieri vieressä tuijottelee omaa kännykkäänsä. Kyllä se liiton bemari varmaan olisi voinut käynnistyä jo sen Bruunin haastattelun jälkeen. Tällaisista kekkeruuseista on pakko olla laji-ihmisenä ylpeä! Not.
me
14/02/2018
Kohonen viimeiseen 8 peliin 2 maalia. Olisko jo aika pistää ykköskenttä uusiksi...
Niinpä niin
14/02/2018
Kyllä täällä nyt taas ilkutaan SPV:lle ja Koposen valmennusfilosofialle. Mitenkähän ne Classicin pelit olis mennyt, jos kärkijätkiä olis kentällisen verran sivussa ja monet heistä vielä monta kuukautta?
Miettikää nyt
14/02/2018
SPV:ltä poissa Hankkio, Pelto-arvo, Myllymäki, Kukko, Mustonen ja Kivimäkikään ei ilmeisesti täydessä pelikunnossa, koska istui penkillä. Ei mikään joukkue kestä tuollaista mieskatoa...
Familyyyyy
14/02/2018
Ihme kitinää poissaoloista. Puuttuivat Classiciltakin Joona Rantala, Tuukka Salo, Joni Järviö. Kukaan ei kai ole kieltänyt nostamasta junioreista paikkaajia loukkaantuneiden tilalle?
alakatsomo
14/02/2018
Oli mieskatoa ym. mutta Classic on tällä hetkellä eri kategoriassa kun muut. Numerot olisi ehkä saatu siedettävämmäksi mutta taktiikka ilman palloa oli kyllä ehkä karmein mitä SPV on koskaan yrittänyt. Onneksi tulee helppo peli sunnuntaina.
JANIINPÄ
14/02/2018
Pekka: "Manselaiset kaipaa sirkushuveja ennenkuin lähtevät Ceen peliin ..seuraavassa kotipelissä apaut 348..en lähde kun pitää maksaa."
Seuraavassa pelissä vastassa Kooärpee. Joka aikoo olla keväällä mestari. Minä kyllä menen paikalle, ilmaiseksi, maksaen, tai väkisin :)
Jos Repa
14/02/2018
Puhuu totta, niin onpa liiton miehillä peilin eteen meno edessä! Sitä matopeliä voi vetää omalla ajalla. Pelissä käyminen on edustustehtävä!! Vaihtoon jätkät jos ei ymmärrys riitä!!
Normipäivä
14/02/2018
Pelinseuraamisen kuuluu myös tarkistaa viimeiset twitter-viestit aiheeseen liittyen. Liiton herrathan ovat paneutuneet asiaansa huolellisesti.
Fakta
14/02/2018
Salibandy porukka on herkkää porukkaa, kun hiukan arvostelee kehitysmielessä, alkaa marina ja asemien puolustaminen. Ollaan poteroissa ja suma seisoo. Faktaa on, että liiga tuotteena on surkea. Kun haluan käyttää 10t€ asiakkaideni viihdyttämiseen penkki urheilun parissa, en voi käyttää sitä salibandyyn, koska en saa asiakkaita paikalle. Mistä se johtuu kun ei kiinnosta, väitän että sarja on tuotteena huono. On muutama ottelu vuodessa, jotka kiinnostaa. Meillä rahat meni lätkään, mutta kenties tulevaisuudessa jos saatte tuotteen kuntoon...
Sirkus
14/02/2018
Classicin sirkus on onnistunut tapa saada väkeä halliin, myös perheen pienet voi ottaa mukaan kun ympärillä riittää katseltavaa. Jos kyseessä oli Veikkauksen kaksi yhden hinnalla -peli (?) niin ei tuo 2100 katsojaa ole mahdottomuus muissakaan isommissa pitäjissä.

Peli itse ei ollut missään nimessä ainoastaan SPV:n heikkoutta vaan Classic oli juuri tuon verran parempi ja terävämpi. Hulluutta ajatella ettei Hankkion, Pelto-arvon, Myllymäen, Kukon, Mustosen ja Kivimäen poissaolot vaikuttaisi SPV:n kauteen. Ehkä ei ole realistista näin rikkonaisen kauden jälkeen odottaa SPV:tä mitalitaisteluun. Yllätyksiä toki tapahtunut Seinäjoella ennenkin.
FAMILYYYYLLE
14/02/2018
Leikitelläänpä ajatuksella että Classicilta otetaan pois pelaajat samoilta pelipaikoilta kuin SPV:ltä oli eilen: Vänttinen, Piha, Johansson, Lamminen ja Kivilehto. Ja vielä Toriseva penkille ja kakkosveska maaliin. Olisi mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaisi joukkueen peliesitykseen, oli sitten paikkaajina ketkä tahansa.
edelliselle
14/02/2018
Kaikki kunnia, mutta sirkuksella ei saada peleihin maksavia urheilusta kiinnostuneita ihmisiä saati sitten sponsoreita, jotka haluavat tarjota jännittävää penkkiurheilua asiakkailleen. Se nyt vaan on näin, jos joku erimieltä, on vaan väärässä. Tuote kuntoon niinkuin olisi jo!
ööö
14/02/2018
Familyyyylle. Voidaan myös ajatella jos noi olisi ollut pois Cltä ja SPV olisi täydessä iskussa. SPV olisi yrittänyt voittaa Cn pystyyn, jos olisi pystynyt. Cllä joka tapauksessa laajempi valikoima A-junnuja joilla liiga kokemusta. Hiukan kaukaa haettu. Ei Cn vika että porukkaa pois SPVltä
Minä
14/02/2018
Lehdistötilaisuudessa puhuttiin Holopaisen kolanneen Savosen lisäksi toisenkin pelaajan, mistä kyse? En nähnyt toista tilannetta.

Selostamossa Pitkänen vihjaisi, että Koponen pyrkii olemaan aktiivinen siirtomarkkinoilla ensi kaudelle. Onko tietoa tai huhuja ketä koitetaan haalia? Tampereelta nyt esimerkiksi Veikkolan tavoin pystyisi kulkemaan Seinäjoella, mutta Vaasassa opiskelevat pelaa Vaasassa. Seinäjoen vetovoima kaupunkina ei ole paras mahdollinen ja tästä kun 85-86 -ikäkuokan pelaajia tippuu lähivuosina, on mielenkiintoista nähdä mistä pelaajat?

Pitkänen tiesi kertoa myös, että Holopainen lähtenee kauden jälkeen Ruotsiin. Onhan Kohonen, Koski, Kiviranta, Myllymäki, Kuusela, Karjala ja Kukon paikkaaja Malkamäki parhaat päivänsä nähneet, jos mestaruudesta halutaan pelata. Pelinopeus ei yksinkertaisesti riitä, ja Koposella näyttää olevan aika korkea kynnys ottaa A-junnuja edes penkille istumaan.
me
14/02/2018
En tiedä mistä niitä pelaajia saadaan kun SPV:n vetovoima hiipuu. Rahalla toki- Haluavatko (hyvät) pelaajat pelata Koposen alaisuudessa ohuella pelikirjalla?
HM
14/02/2018
Täällä kun jotkut sepät huutelevat, että tuote kuntoon, niin heittäkääpäs huutelun sijaan jotain konkretiaa kehiin. Mitä toimia salibandyliigan ja seurojen tulee tehdä että saadaan "tuote kuntoon"?? Mikä tekee esim sen, että sm-liigalla on "tuote kunnossa"? Ps. itse en ole tainnut pariin vuoteen käydä yhdessäkään lätkä-, saati futispelissä, koska mielestäni säbäliiga viihdyttävämpää.
Toni Nikunen
14/02/2018
Repalta tarkkaavaista kommenttia. SSBL Salibandy Oy ja Salibandyliitto käynnistävät viime viikolla seuravierailut miesten Salibandyliigaseuroihin yhteisen tavoitteen Salibandyliigan ja ottelutapahtumien kehittämisen suhteen. Upeiden otteluiden seuraaminen kuuluu meillä vapaa-ajan viettoon, ei työajalle. Kännyköissä meidän tulee olla kiinni jatkossakin ottelutapahtumissa, siltä osin kuin arvioimme ottelutapahtumaa taulukoihimme ja teemme tästä huomioita. Oheinen arviointi on keskeinen osa seurojen kanssa tehtävää yhteistyötä ottelutapahtumien kehittämiseksi, ilman tuota työtä emme pysty valitsemaan seurojen kanssa oleellisimpia ja toteuttamiskelpoisimpia tapoja kehittää tapahtumia. Yleisökysely, jota eilisessä Classicin ottelussa tehtiin, on oleellisessa osassa katsojien kuulemiseksi tapahtumien ja liigatuotteen kehittämiseksi. Pelien seuraamisen jätämme jatkossakin vapaa-ajalle ja valmennukselle sekä tietenkin arvoisalle yleisölle, jonka tapahtumakokemuksen parantamiseksi työtämme teemme. Kaikki ottelutapahtumien kehittämiseen liittyvät vinkit voi ohjata suoraan minulle tai salibandy.fi/kysely Yhteistyöterveisin Toni Nikunen, Salibandyliigan markkinointipäällikkö (1.2.2018).
"Repa
14/02/2018
Huvittaa kuinka vahvasti on selkärangassa tuo pääsylippujen maksullisuuden merkitys. Ansaintalogiikoita pitää uskaltaa kehittää että ihmiset lähtee halleihin.
Liiton miehiltä eilen esimerkillistä ja asennetta alleviivaavaa toimintaa. Kaikki kolme jamppaa vieri vieressä tuijottelee omaa kännykkäänsä. Kyllä se liiton bemari varmaan olisi voinut käynnistyä jo sen Bruunin haastattelun jälkeen. Tällaisista kekkeruuseista on pakko olla laji-ihmisenä ylpeä! Not."
"
Jos Repa
14/02/2018
Puhuu totta, niin onpa liiton miehillä peilin eteen meno edessä! Sitä matopeliä voi vetää omalla ajalla. Pelissä käyminen on edustustehtävä!! Vaihtoon jätkät jos ei ymmärrys riitä!!"
hm:lle
14/02/2018
Onnea valitsemallesi tielle, nauti säbästä. Faktaa on kuitenkin, että salibandyliiga ei kiinnosta sponsoreiden asiakkaita.
Huvittavaa on, että täällä kysellään mitä pitäisi tehdä. Se ammattitaito pitää löytyä liitosta/liigasta.
Tässä muutama vinkki:
1. Rahansiirtoa liitolta seuroille (tasoerot pienenee)
2. Ottelumäärän lisääminen
3. Rahapalkkiot runkosarja sijoituksista
4. Suomen cupin lopetus, keskitytään yhden sarjan virittämiseen timantiksi.
5. Finaali sarjat takaisin
6. Paikallispelien lisääminen
7. Paremmat sopimukset lähetyskanavien kanssa ja paremmat siivut seuroille
Tämä on vain raapaisu tyhmään ihmettelyysi, mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon. Mikäli kertoisin enemmän, pitäisi nauttia jo liigan/liiton palkkaa.
SPV-fani
14/02/2018
Ei kukaan varmaan yritä ottaa mitään pois Classicilta kommentoidessaan SPV:n poissaoloja. Classic ansaitsi voittonsa ja olisi voittanut ilman poissaolojakin, todennäköisesti. Mutta täydellä rosterilla SPV olisi varmasti haastanut Classicin tiukemmin. Nyt keskustellaan SPV:n epävarmasta tulevaisuudesta. Jos syyskuinen kokoonpano olisi terveenä pelillä, SPV:tä pidettäisiin varteenotettavana toisena finalistina. Erikoista, että eilinen kommentaattori antoi ymmärtää että SPV olisi jo pitkään luisunut alamäkeä, unohtaen puhuvansa viime kauden pronssijoukkueesta, joka oli yhden jatkoaikamaalin päässä superfinaalista. Uudistua SPV:n toki pitää. Holopainen lienee lähdössä, Kiviranta lopettanee jne. Ykkösmaalivahti on ainakin haussa sekä pari uutta täsmähankintaa Veikkolan, Aution ja Keskisen ja muiden nuorten ympärille rakentuvaan uuteen SPV:hen. Ja tuskin Kohonen tai Koponen lopettavat.
Tove
14/02/2018
Ei toimisi ilmaislippujen jakaminen (ottamatta kantaa siihen jakaako joku toinen) ja rahan tekeminen nakkimyynnin kautta Erän tapauksessa. Vantaan hallilla (joka on muuten todella huonossa paikassa) nakkimyyntirahat jäävät hallissa toimivan yrittäjän taskuun ja sopparit kai kieltää oman nakkimyyntikojun laittamisen viereen.
Tasoerot kuntoon
14/02/2018
Tasoerot kuntoon liigassa tai sama systeemi kuin naisten liigaan eli kaksi ryhmää. Jos liigan ykkösen ja kasin ero on näin suuri niin riittääkö enään 2 ryhmääkään.
Wanha Tietoukko
14/02/2018
Älkää jaksako niistä tasoeroista, niitä on joka ainoan lajin joka ainoassa liigassa. Urheilu ei ole kommunistista tasakivaa. Kymmenen vuotta sitten oli SSV, nyt Classic. Espanjassa on Barca ja Real. Lätkässä Kärpät ja Tappara. Eroja on.
HM
14/02/2018
Kiitos tyhmään ihmettelyyni vastaamisesta. Vaikka joukossa oli myös melko naiveja pointteja niin muutama ihan hyväkin ehdotus. Rahaa tosiaan toivoisi valuvan nykyistä enemmän seuroille, sillä muistaakseni salibandyliiga oy tekee voitollista tulosta vuodesta toiseen? Korjatkaa jos olen väärässä.

Iso ongelma on kyllä siinä, että liigaseuroja johtaa amatöörit (esim entinen seuran pelaaja), joilla ei ole minkään näköistä kaupallista koulutusta/osaamista. Usein, kun resursseista on pulaa, juuri toiminnanjohtajaksi pitäisi saada se kovin myyntimies. Passo tässä ehdotonta kärkeä liigasta ja siksi clasulla löytyy fyrkkaa järjestää pelaajien asiat niin, että kokonaispaketti on pelaamisen kannalta järkevä. Tulos näkyy taululla.
Fakta:lle
14/02/2018
Jos et osaa edes yhdyssanoja, niin parempi, että laitat ne rahasi vaikka takkaan.
HM:lle
14/02/2018
Eipä tuosta paljoa jää seuroille jaettavaa https://www.finder.fi/Urheiluseuroja/Ssbl+Salibandy+Oy/Helsinki/yhteystiedot/840036
Repa
15/02/2018
Hieno juttu Toni! Jäämme innolla odottamaan havaintojenne tuloksia! Esimerkiksi kätisyys -tutkimus oli todella inspiroiva!
fakta
15/02/2018
Sorry yhdyssanoista, Suomi ei ole äidinkieleni. Koita sinä äidinkielen opettaja miten sujuu oma äidinkieleni Ruotsi sinulta. Lisäksi, koita tuoda näkökulmia aiheeseen, josta keskustellaan, ei taida kapasiteetti äo:ssä riittää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.