O2-Jyväskylä vei Divarin jatkoaikatrillerin – Kinnunen voittajien tehomiehenä

O2-Jyväskylä sai jännittää jatkoajalle saakka. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa O2-Jyväskylä isännöi Nurmon Jymyä. O2-Jyväskylä oli ottelussa parempi lukemin 8-7.

Ottelun avauserässä tehtailtiin kaikkiaan kuusi osumaa. Jymy siirtyi jo 2-0 -johtoon, mutta Joni Lempinen kavensi heti toisen osuman jälkeen pysäyttäen digitaalit aikaan 9:09. Vain puolitoista minuuttia myöhemmin Iiro Kinnunen sivalsi ylivoimalla pelin tasoihin. Kolmen viimeisen minuutin aikana molemmat onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa.

Toisessa erässä tehtailtiin maaleja ensin tasatahtiin, kun Lempinen ja Ismo Nybacka osuivat ”amppareille” ja Jose Kivipelto kahdesti nurmolaisille. Erän lopussa Eetu Sariola vei Jymyn 6-5 -johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä O2 osui kahdesti ja Jymy kerran, mikä tarkoitti sitä, että ratkaisua haettiin jatkoajalta tasalukemissa 7-7. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vajaat kaksi minuuttia, kunnes O2-Jyväskylän Ville-Pekka Virtanen iski ratkaisevan osuman Jymyn verkkoon.

Ottelun tehokkaimmat olivat kotijoukkueen Kinnunen ja vierailijoiden Kivipelto. Kinnunen tehtaili tehot 1+3 ja Kivipelto pisteet 2+2.