Suomi punnersi tasoihin ilman maalivahtia – Ruotsi voitti rankkarikisan

Suomi ja Ruotsi väänsivät tasaisissa merkeissä Tampereella. Kuva: Esa Takalo

Suomen ja Ruotsin poikien U19-maajoukkueet mittasivat toisiaan lauantaina Tampereella. Ottelun varsinainen peliaika päättyi 4-4, ja Ruotsi vei ottelun jälkeen lauotun rankkarikisan maalein 3-2.

Ensimmäisen erän jälkeen Suomi johti kamppailua 2-1. Toisella kaksikymppisellä Ruotsi maalasi kahdesti ja viimeiseen erään mentiin länsinaapurin johdossa. Suomi iski tasoihin kolmoserän alussa, mutta Ruotsi pääsi jälleen johtoon kuusi minuuttia ennen loppua.

Kotijoukkue haki tasoitusta ilman maalivahtia, ja Jasper Juuti iski vielä tasoituksen ajassa 58.37. Suomen tehopelaaja ottelussa oli kahdesti maalannut Juuti.

Esa Takalon ottelukuvat

3.2.2018 PU19: Suomi – Ruotsi 4-4 (2-1, 0-2, 2-1)
1. erä: 2.29 Lukas Sjöblom (Albin Hedstal) 0-1, 8.37 Niko Laiti (Kim Hyrkkönen) 1-1, 9.27 Jasper Juuti (Juuso Varjokumpu) 2-1.

2. erä: 30.54 Isac Lindblad (Hampus Ahren) 2-2, 33.09 Patrik Gustavsson (Lucas Rigogiannis) 2-3 yv.

3. erä: 41.27 Miika Latvala (Joona Valkama) 3-3, 54.04 Kevin Rigogiannis (Lucas Rigogiannis) 3-4, 58.37 Juuti (Eetu Manninen) 4-4 im.