Varsinais-Suomessa miteltiin Suomen Cupin pikkufinaali – Loisto voittoon vieraskentällä

FBC Loisto voitti naisten Suomen Cupin pikkufinaalin. Kuva: Jyrki Paajanen

Naisten ykkösdivisioonassa pelaavat KaPa-65 (Uusikaupunki) ja FBC Loisto (Turku) kohtasivat perjantai-iltana naisten Suomen Cupin pikkufinaalissa Uudenkaupungin Pohitullissa. FBC Loisto vei kannun voittamalla ottelun maalein 7-6.

Ensimmäinen erä oli KaPan kannalta loistokas, sillä tauolle mentiin 3-0-kotijohdossa. Toisessa erässä meno oli täysin toisenlainen, sillä Loisto vei kaksikymppisen maalein 5-1.

Kolmoserä alkoi kotijoukkueen tasoituksella, mutta Loisto vastasi kahdesta seuraavasta osumasta. Emmi Korpi kavensi vielä ajassa 58.53, mutta turkulaisjoukkue piti johdon loppuun saakka.

Loiston pisteonnistujia olivat Maija Väätäjä (2+0), voittomaalistakin vastannu Clara Sofia Grönberg (2+0), Iida Mettälä (1+1) ja Petra Mussalo (0+2). Kotijoukkueen pistenikkareina kunnostautuivat Liina Hyytiä (2+0), Emilia Hakanpää (0+2), Laura Piiroinen (0+2) ja Riina Rantanen (0+2).

FBC Loisto sai Suomen Cupin pikkufinaalin voitosta 750 euron rahapalkinnon.