Ulkomaat

Video: Florida Panthersin NHL-tähdet vievät salibandya kouluihin

09.02.
2018
3 Kommenttia
5
Ulkomaat

Mike Matheson opettaa lapsille salibandya. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Jääkiekkoliiga NHL:ssa pelaava Florida Panthers on vahvasti mukana viemässä liikunnallista elämäntapaa kouluihin salibandyn kautta.

Panthers käynnisti viime vuoden aikana uuden projektin, jossa se on tehnyt yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ja tarjonnut lapsille mahdollisuuden pelata salibandya. Mukana projektissa on kaikkiaan 44 Miami-Dade-alueen koulua. Kyse on nimenomaan alakouluista ja projekti tavoitti jo pelkästään viime vuoden aikana 20 000 lasta.

Projektiin ovat osallistuneet myös seuran NHL-pelaajat. Oheisella videolla Mike Matheson ja Ian McCoshen kertovat kokemuksistaan salibandyprojektin parissa ja koululaisten kanssa toimimisesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Himppa
09/02/2018
No nyt Classic yhteistyöhön ja haasteottelu Panthersia vastaan! :-)
Ripa
09/02/2018
Myös Isles on tehnyt omaa projektiaan Salibandyn kautta.
Johna
10/02/2018
Olis kyllä kova joku kaksiosainen harkkamatsisysteemi, että Classic - Panthers pelais ensin Suomessa ja sit perään Ameriikoissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.