Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja Indians mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigan ottelussa lauantaina. Indians vei sarjapisteet jatkoaikavoitolla maalein 6-5.

Kotijoukkueena toiminut Steelers oli kiinni voitossa vielä ihan viimeisille minuuteille saakka. Ville Lastikka vei kotijoukkueen 5-2-johtoon ajassa 54.07, mutta sitten starttasi vieraiden kiri. Espoolaisryhmä otti maalivahdin pois ja Otto Lehkosuo osui ensin kahdesti Steelersin verkkoon.

Kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Aaro Astala iski tasoituksen, joten Indiansilla meni alle neljä minuuttia kuroa kolmen maalin etumatka. Voittomaali nähtiin ajassa 62.09 Valtteri Kainulaisen lavasta.

Indiansin tehopelaajia olivat 2+1 iskenyt Kainulainen sekä kolme maalia syöttänyt Heikki Iiskola. Steelersin Nico Jonaeson tehtaili pisteet 1+2.

Indians rökitti maanantain paikallispelissä Oilersin ja joukkue on noussut seitsemän perättäisen voiton myötä sarjataulukon neljänneksi liigassa. Steelers sai tappiosta huolimatta yhden pisteen, ja keräsi täyden pistepotin sunnuntaina Seinäjoelta. Viimeiset kolme peliä ovat tuoneet joukkueelle viisi pistettä, ja hämeenlinnalaisjoukkue on kolmanneksi viimeisenä ja pisteen päässä sijasta 11.