Liigat

Video: Johanssonin taidokas rankkarimaali jäi voitto-osumaksi Turussa

12.02.
2018
2 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja Nokian KrP kohtasivat viime viikon keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. KrP oli ottelussa vahvempi maalein 4-3.

KrP johti peliä viimeiselle kympille lähdettäessä 3-0. TPS kavensi, mutta Henri Johanssonin laukoma rankkarimaali ajassa 58.23 jäi kamppailun voitto-osumaksi, vaikka Ville Laine osui kahteen otteeseen ilman maalivahtia.

KrP:n tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Johansson sekä 1+1 naulannut Morics Krumins. KrP-vahti Antti Kortetmaa torjui 25 kertaa ja TPS:n Pyry Luukkonen koppasi 23 palloa.

Viime keskiviikon jälkeen on ehtinyt tapahtua jonkin verran asioita sarjataulukon suhteen. KrP jatkaa kuitenkin sarjakakkosena ja TPS on nyt kuudentena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ihmettelijä
12/02/2018
Veikkausbonukset.com kertoo Pohjosen olleen polvileikkauksessa
TUOMARI...
13/02/2018
Oiskohan ollut kuitenkin kiinnipitäminen rankkarin syy... näyttää vielä tossa hidastuksen jälkeen luukkoselle kiinnipitämisen merkillä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.