Video: Jonaesonin syötöt myrkkyä SPV-puolustukselle – Steelers tyylitteli tärkeään jatkoaikavoittoon

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja Steelers kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Seinäjoella. Steelers haki ottelusta joukkueen kannalta erittäin tärkeän vierasvoiton jatkoajalla maalein 7-6.

SPV oli voitossa kiinni vielä viimeiselle minuutille asti, mutta Timo Johansson iski tasoituksen ajassa 59.29 Nico Jonaesonin loistopassista. Jatkojalla Jonaesonin maukas tarjoili vapautti Ville Lastikan maalintekoon, ja maalitykki viimeisteli voitto-osuman pelikellon näyttäessä 62.19.

Vieraiden tehomaakareina häärivät Johansson (2+1) ja Jonaeson (0+3). Olli Jaakonsaari iski pelissä liigauransa avausosuman. Ville Kuusela iski SPV:n paidassa tehot (1+2). Steelersin maalit olivat sangen näyttäviä tasoitus- ja voittomaalista lähtien.

Steelers nousi voitolla Kooveen ohi ja on kolmanneksi viimeisenä 16 pisteellä. Tällä hetkellä Steelers on karsijan paikalla, mutta OLS:aan on vain pisteen matka Welhoihin kahden pisteen matka. SPV oli voittanut kolme peliä edellisestä neljästä kamppailusta, mut nyt seinäjokelaisryhmä palasi tappion tielle. Kotijoukkue keräsi yhden pisteen ja on sarjataulukon seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Jonaeson on aina ollut melkoinen syöttökone ja alkaa taas yhteispeli nasahdella kohdilleen Villen (ja miksei muidenkin kanssa .. ). Tuo dynamicduo Jonaeson-Lastikka teki aikanaan divarissa kovaa saldoa.
    Hienoa että on nostettu esiin tämäkin puoli Nicosta, niitä toiselaisiakin juttuja on ikävä kyllä riittämiin. Ehkäpä joutuu pienikokoisena pelaajana kärsimään monenmoista tuuppimista ja sitten helposti kiehahtaa yli..
    Nyt täällä Hämeen sykkivässä metropolissa vaan toivotaan että vire pysyy yllä viimeisetkin pelit! Tsemppiä Steelers!

  2. Joillakin vaan keittää herkemmin kuin toisilla siinä se ja sellaista sattuu. Jonaenson on taitava kaveri ja varmasti pahoittaa monien mieliä niinku täällä nimimerkki hml usein kommentoi (mutta jännästi ollut nyt hiljaa kun kaveri on pelastanut steelerssin jo pari kertaa). Nyt näyttää siltä että ols pääseekin pelaamaan putoamiskarsintoja.

  3. Kyllä taas Steelersiä hehkutetaan muttei LASB vaikka korkeammalla taulukossa. Osataan niitä maaleja tehdä muuallakin ja pelata.