Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja TPS kohtasivat sunnuntaina miesten liigaottelussa Oulussa. TPS voitti niukkamaalisen kamppailun lukemin 3-1.

Turkulaisryhmä osui kahdesti toisessa erässä ja kerran viimeisen kympin alussa, ja OLS ei pystynyt kuromaan etumatkaa kuin yhdellä osumalla. Voittomaalista vastasi toisessa erässä osunut Tatu Kanervisto. Maali on puolustajan ensimmäinen Salibandyliigassa.

TPS nousi voiton myötä Salibandyliigan kuudenneksi. OLS kärsi viikonloppuna kaksi tappiota ja on sarjan kymmenentenä. Pudotuspelimahdollisuudet ovat enää hyvin vähäiset, sillä kahdeksan parhaan joukkoon on vielä seitsemän pisteen matka.

1. Vehanen ulos! Ego ei ole se juttu. Pitää osata valmentaa ja tämä sarjataso on liikaa kyseiselle herralle. Menne hyvät Ols junnarit hukkaan.