Divarit

Video: Karhut tyly isäntä sunnuntaina – Blue Foxin Divari-taru päättyy kauden jälkeen

20.02.
2018
2 Kommenttia
1
Divarit

Karhuilla kulki sunnuntaina. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut ja Blue Fox kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin ottelussa Porissa. Karhut oli ottelussa selkeästi etevämpi ja vei voiton loppulukemin 11-2.

Kotijoukkueen pistenikkareina häärivät Benjamin Lepola (2+2), Kalle Santanen (2+1), Matti Rössi (2+1) ja Juho Myllyharju (1+2). Puolustaja Jankke Virtala teki kamppailussa ensimmäisen maalinsa ja pisteensä pääsarjatasolla. Maalivahti Tomi Bergendahl pysäytti 24 laukausta.

Ottelun lopputulos tarkoittaa sitä, että Blue Fox jää Divarin viimeiseksi ja putoaa kauden jälkeen sarjasta. Blue Fox on kaikkien aikojen menestynein seura miesten Divarissa. Karhut on Divarin kahdeksantena ja taistelee edelleen sarjan pudotuspelipaikasta.

Ottelutilastot
Ottelukuvat, Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jäitä hattuun
21/02/2018
Eiköhän odotella vielä kurinpidon päätöstä. Blue Fox ei tipu koskaan.
Just
23/02/2018
O2 ja Åif 6-Divariin,niinkö? =)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.