Ulkomaat

Video: Kohosen lämäri kunnossa – laukoi kaksi maalia tärkeässä voitossa

20.02.
2018
6 Kommenttia
0
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Sirius ja FC Helsingborg mittasivat toisiaan sunnuntaina pelatussa Ruotsin Superliigan ottelussa. Helsingborg oli ottelussa parempi maalein 4-3.

Helsingborgin pistenikkarina hääri kahdesti maalannut Mika Kohonen, jonka ”viivalämärit” sujahtivat verkkoon. Kohonen pääsi yrittämään ottelussa maalintekoa rankkaristakin, mutta maalia ei tällä kertaa syntynyt.

Kohosen, Petri Hakosen ja Nico Salon edustama Helsingborg on Ruotsin liigan seitsemäntenä tällä hetkellä. Suomalaislaituri Kevin Söderling edustaa Siriusta, joka on yhdeksäntenä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fani
21/02/2018
Negan kautta, niin kuin täällä on tapana. Kohosella tais -2 olla. Mut hienoja lämäreitä.
Mitä ihmettä
21/02/2018
Mihu missannut rankun, ekaa kertaa urallaan? Noissa ollut yleensä jäätävä!
Jaahad
21/02/2018
Miten Kohosella voi olla -2 jos vastustaja tekee 3 maalia ja Kohonen tekee 2?
Nopee
21/02/2018
En katellu videota tai tilastoja mutta yks vaihtoehto olis että Kohosen maalit tullut ylivoimalla jolloin ei plussia jaeta ja vastustaja tehnyt maalinsa 5vs5 tai alivoimalla tms.
Fani
21/02/2018
Kohonen teki ylivoimalla maalit. Niitä ei lasketa +- tilastoon. Sama trendi kuin kaikissa muissakin koosteissa mitä täällä on ollu, kohonen muutaman pakkasen puolella. Mielenkiintoista ois nähdä superliigan +- tilasto.
#51
21/02/2018
Onko Superligan +- tilastot jossain näkyvillä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.