Video: Koovee menetti johdon päätöserässä – ErVi iski jatkoajan ratkaisumaalin ilman maalivahtia

Miko Kailiala iski ratkaisumaalin Kooveeta vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Miko Kailiala iski ratkaisumaalin Kooveeta vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ja Koovee mittelivät paremmuudesta lauantaisessa miesten Salibandyliigan ottelussa Vantaan Energia Areenalla. ErVi vei ottelusta voiton maalein 7-6 Miko Kailialan jatkoaikaosumalla.

Kooveella oli ottelussa oma etsikkoaikansa, ja tamperelaisjoukkue johti peliä kolmannessa erässä maalein 6-4. Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen maalit toivat kuitenkin kotijoukkueen tasoihin. ErVi haki voittoa jatkoajalla ilman maalivahtia ja ajassa 63.45 Kailiala iski kamppailun ratkaisuosuman Kapasen syötöstä.

Kolmikko Kailiala (2+1), Kapanen (1+1) ja Kukkola (2+0) oli hyvässä vireessä. Miska Mäkinen iski kotijoukkueesta tehot 1+1. Kooveen Teemu Suomalainen laukoi hattutempun, ja Tuomas Aho sekä Topi Koskinen tehtailivat pisteet 1+1.

ErVi on sarjataulukon kolmantena ja taistelee edelleen runkosarjan kakkossijasta. Koovee sai pisteen ja jatkaa Salibandyliigan kolmanneksi viimeisenä. Kolme ottelua ennen runkosarjan päätöstä joukkueella on kahden pisteen matka sijoille 10-11, joista voi saavuttaa varman sarjapaikan ensi kaudeksi. Toisaalta suoran putoajan paikalle on samaiset kaksi pistettä eroa.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lauri Kapasen haastattelu:

3 comments

  1. Niin hidas pelitapa, ei riitä. Jopa KooVee oli nopeampi kääntämään peliä. Herää kysymys, mitä super-maajoukkuemiehet ajattelee pelistä? Onko oma vika vai valmennuksen – kun peli on niin hidasta?

  2. Tolla pelillä tulee lyhyt kevät. Maalivahti ailahtelee, välillä joka veto sisään. Keskialueella järjetön määrä pallonmenetyksiä, mistä paremmat jengit ois pelin ratkoneet itelle. Kailialan takasin tulo toi voiton, kun jäätävän kova ratkoo pelejä!

  3. Tuo pelitapa ei vakuuta tällä hetkellä – nyt tarvittaisiin kunnon ryhtiliike. Koko kauden vaivannut pallolisen pelin huolimattomuus jatkuu – aivan liikaa keskialueen menetyksiä. Liikaa myös pyöritään pallon kanssa omalla alueella, jolloinka hyvin puolustava joukkue tekee maalinteosta vaikeaa. Kevät tulee nopeasti, joten liikaa aikaa ei ole korjata ongelmia. Kailialan tulo mukaan auttoi voittoon, mutta hänenkään varaansa ei voi kaikkea rakentaa vaikka loistava pelimies onkin. Sarjasijoitus kuitenkin kertoo, että joukkueessa on paljon potentiaalia mutta playoffeihin pitäis keksiä uusia lääkkeitä.