Video: Koovee pisti sarjakakkosen tiukille – rankkarikisa ratkaisi

SB-Pro päihitti Kooveen rankkarikisassa. Kuva: Juhani Järvenpää

SB-Pro päihitti Kooveen rankkarikisassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliigan SB-Pro ja Koovee kohtasivat lauantaina Nurmijärven uuden Arkadia-hallin avajaisissa. Pro voitti ottelun rankkarikisan jälkeen maalein 7-6.

Kotijoukkue johti peliä 6-4 vielä viimeiselle kympille lähdettäessä, mutta Roosa Salmelan sekä Oona Kaupin maalit veivät pelin jatkoajalle ja rankkarikilpailuun. Kooveelta rankkarikisassa onnistui vain Oona Kauppi, kun taas kotijoukkueen Laura Hietamäki osui kahdesti ja ratkaisi voiton.

SB-Pron tehopelaajia olivat Melina Rissanen (2+0), Laura Hietamäki (1+1) ja Karoliina Kujala (0+2). Kooveen tehokkaimpia olivat Veera Kauppi ja Oona Kauppi, jotka molemmat takoivat tehot 2+1.

SB-Pro jatkaa 11. perättäisen voiton myötä sarjakakkosena. Koovee sai tappiosta yhden pisteen ja on runkosarjan kolmantena.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

2 comments

  1. Hyvä kärkipään taisto! Pientä kyttäilyä, koska Kaupit yritettiin pitää poissa maalinteosta. Pari hienoa osumaa kuitenkin nähtiin per Kauppi! Laura Hanssonin upeat voittomaalit! Olkaamme kiitollisia näistä salibandyn huippupelaajista sekä Kooveestä, että Prosta!!!

  2. Kyllä oli viihdyttävä peli, salibandyä parhaimmillaan. Kyttäilyä havaittiin vain Kooveen avaus pelissä,kun eivät saaneet peliä auki. Pron karvaus 80-100% korkeudella läpi pelin. Odotan jo seuraavaa kotipeliä.