Kuva: Kuvakaappaus videosta.

SS Rankat Ankat oli kova haaste ÅIF:lle naisten Salibandyliigassa lauantaina. Oululainen kotijoukkue vei kamppailun nimiinsä maalein 4–1.

ÅIF johti peliä vielä kolmannen erän alkuun asti. Liinu Koivisto kuitenkin iski tasoituksen taululle ajassa 43.33. ÅIF taisteli mukana, mutta SSRA pääsi kuin pääsikin iskemään voittomaalin lopussa.

Kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Jonna Virkkusen rannelaukaus painui maaliin ylivoimalla. Sitten seurasi ottelun hienoin yksilösuoritus. Elina Halonen katkaisi ÅIF-puolustajan syötön laidassa, nousi maalille ja veivasi pallon tyylikkäästi ohi vieraiden maalivahti Teea Lehikoisen.

Viimeisen osuman viimeisteli Koivisto (2+0), joka oli joukkueensa tehokkain Virkkusen (1+1) kanssa.