Liigat

Video: Maaleja ja sirkushuveja – Classic rikkoi voittoputkiennätyksen yli 2000 katsojan edessä

14.02.
2018
1 Kommentti
0
Liigat

SPV sai kyytiä Classicin käsittelyssä tiistaina. Kuva: Esa Takalo

Classic ja SPV mittasivat toisiaan tiistaisessa Salibandyliigan ottelussa. Floorball Circus -teemainen ottelu päättyi Classicin murskaavaan 11-2-kotivoittoon 2141 silmäparin edessä.

Ottelun pistenikkareina kunnostautuivat eritoten Lassi Vänttinen (3+0) ja Jussi Piha (0+3). SPV-vahti Hannes Hannula pysäytti 25 laukausta kovista lukemista huolimatta.

Voitto oli tamperelaisille jo 19. putkeen ja putki on Salibandyliigan uusi ennätys. Classic johtaa Salibandyliigaa kahdeksan pisteen erolla Nokian KrP:hen nähden. SPV:llä on menossa hankala vaihe, ja joukkue on voittanut vain yhden pelin viimeisestä viidestä kamppailusta. Seinäjokelaisryhmä on tällä hetkellä runkosarjan kahdeksantena.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Släp
14/02/2018
Olipas Holopaiselta aikamoinen susikäden huitaisu kun kameraan asti läpsäys kuuluu ja ainakin omaan silmään ei kovin tahattomalta näyttänyt. Toivottavasti toi viedään jatkokäsittelyyn. Aika sikamaista ja rottamaista toimintaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.