Divarit

Video: Nyt jymäytettiin maalivahtia – nerokas osuma maalin takaa

12.02.
2018
4 Kommenttia
3
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarissa haettiin voittajaa lauantaina rangaistuslaukauskilpailulla, kun Nurmon Jymy ja FBC Turku kohtasivat. Pisteet jäivät lopulta Pohjanmaalle, kun Jymy voitti maalein 8–7.

Neljä maalia turkulaisvieraille iskenyt Aleksi Havia vastasi joukkueensa 7–7-tasoituksesta, joka syntyi vain viisi sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Joona Hautalan ja Sami Hillun rankkarikikat purivat kuitenkin turkulaisia paremmin.

Ottelun erikoisin osuma syntyi Jymy-hyökkääjä Hillun lavasta toisessa erässä. Hillu leipoi palloa hetken FBC Turun maalin takana, minkä jälkeen hän laukoi pallon maalivahti Aleksi Sillantaan käden kautta maaliin.

Ovela osuma on nähtävissä videolta ajasta 2.43 eteenpäin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Mitäs siinä Hilluu...
13/02/2018
Komea maali Hillulta mutta pointsit laskee kun Hillu menee maalinsa jälkeen veskarille ilkkumaan, omiin arvoihin tuollainen ei sovi, mutta kukin tavallaan.
...
13/02/2018
Taisi ennen maalia tulla vähä veskalta ensin kuittia.
Jugi
13/02/2018
Luuleeko joku oikeesti, että toi kaveri yritti tosta maalia? :D Sehän yritti syöttää maalin takaa toiselle pelaajalle. Huomaa reaktiosta kun pallo karkas lavasta.
Veikko
13/02/2018
Jos oli syötöksi tarkoitettu niin reilusti näyttäisi hidastuksen mukaan menevän oman pelaajan ohi syöttö. Joka tapauksessa ihan komeahan tuo oli.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.