Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarissa haettiin voittajaa lauantaina rangaistuslaukauskilpailulla, kun Nurmon Jymy ja FBC Turku kohtasivat. Pisteet jäivät lopulta Pohjanmaalle, kun Jymy voitti maalein 8–7.

Neljä maalia turkulaisvieraille iskenyt Aleksi Havia vastasi joukkueensa 7–7-tasoituksesta, joka syntyi vain viisi sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Joona Hautalan ja Sami Hillun rankkarikikat purivat kuitenkin turkulaisia paremmin.

Ottelun erikoisin osuma syntyi Jymy-hyökkääjä Hillun lavasta toisessa erässä. Hillu leipoi palloa hetken FBC Turun maalin takana, minkä jälkeen hän laukoi pallon maalivahti Aleksi Sillantaan käden kautta maaliin.

Ovela osuma on nähtävissä videolta ajasta 2.43 eteenpäin.