Video: SalBa järjesti pyörremyrskyn päätöserässä – mukana Tikan pelikieltoon johtanut tilanne

SalBa juhli Happeen kustannuksella. Kuva: Esa Jokinen

SalBa juhli Happeen kustannuksella. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja SalBa kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa ensiksi mainitun kotikentällä. SalBa järjesti melkoisen näytöksen ja vei voiton vahvan viimeisen erän myötä maalein 14-4.

Viimeinen erä meni vieraille maalein 9-0. Osasyyllisenä voi pitää Panu Kotilaisen saamaa viiden minuutin jäähyä sekä Otto Tikan keräämä 5+20 minuutin rangaistusta. SalBa iski noiden ylivoimien aikana yhteensä kuusi maalia. Tikalle lätkäistiin keskiviikkona yhden ottelun lisäpelikielto tilanteesta. Molemmat tilanteet näkyvät perätysten kohdasta 3.00 eteenpäin.

SalBan ykkösteholinko oli Jani Lehtoniemi, joka iski pisteet 1+6 ottelussa. Kuusi maalisyöttöä sivuaa Salibandyliigan runkosarjan yhden ottelun syöttöennätystä. Samaiseen temppuun on pystytty kaikkiaan kahdeksan kertaa aikaisemmin. Muita pistinikkareita olivat Tomi Lahti (2+3) ja Erik Härkönen (4+0). Jesse Nurmi (2+0) teki liigauransa avausmaalit.

Voitto tuli SalBalle tärkeään paikkaan, mutta sunnuntainen Welhot-tappio varmisti, että joukkue jatkaa taulukon hännillä. Happee on tällä hetkellä miesten liigan viidennellä sijalla.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

12 comments

  1. Siinähän on kyllä urheilun arvoja osoittava seura tuo Happee. Aiempina vuosina jo tutuksi tullut tämä touhu, että sarjajumboja vastaan ei peli ylimielisyyden takia kulje ja sitten punalaput heiluu. Aika usein numero 26 on se jolla isoiten kasetti katkeaa. Voisi jo mielestäni isompaakin kakkua antaa tai vaikka sulkea koko oksettavan joukkueen sarjasta. Ylimielistä toimintaa koko seuralta tasaisin väliajoin.

  2. Ja tästä tilanteesta vaan 1+1 kakkua???? Totaalista epäkunnioitusta vastustajaa kohtaa.

  3. Oon vakuuttunu et tää onhan on sama kaveri, joka yrittää joka kommentissa haukkua Happeeta ja sulkea sen sarjasta. Kasetin vaihto olis paikallaan. Mutta asiaan, Tikka on kyll arvaamaton pelaaja, jolla olis potentiaalia parempaan. Ei vaa tunnu löytävän motivaatiota pelata kunnolla ja peli näyttää sitten tältä. Happeella on älytön määrä taitoa joukkueessa, mutt alkaa tuntuun että he ei saa sitä valjastettua kokonaan valmennusken alla. Ketjuja sekoitetaan jatkuvasti kun on liikaa hyvää tarjontaa.

  4. Sinällään olisi mielenkiintoista tietää, että minkälaisella kameralla saa näin huonoa kuvanlaatua aikaiseksi?

  5. En kyllä aivan osta noita 5min jäähyjä. Normaali pelitilannekontakteja ilman minkäänlaista tappamisen meininkiä. Salbalaisten maassa kieriskely ja pään pitäminen, vkun sinne mitään hittiä tullutkaan, on naurettavaa. Ei kuulu peliin. Nooh….noi tuli mieleen, ku tsekkasin videon.

  6. Raumalla kannattaa vaihtaa laji vaikka balettiin, jos koetaan tarpeelliseksi itkeä maassa jokaisen pienenkin kontakti jälkeen. Noista tilanteista tulisi antaa korkeintaa kakkonen jos sitäkään.

    Hyvin tuomarit ratkaisivat pelin noilla naurettavilla vitosilla.

  7. Ei ollu Tikkalinnulla muuta mielessä tossa kun ajaa kylmäks. Potkasko vielä jalalla päähän kun kaveri makaa maassa?

  8. Hame päälle edelliselle kommentoijalle.

    Ei ihme, että sählyä pidetään mammanpoikien lajina, kun noin viattomasta kontaktista tulee kakkua.

  9. Sanoudun irti nimimerkki JKL:n mielipiteestä 🙂 Aivan turhaa tässä on tuomareita syyllistää, koska kurinpitokin on virheen havainnut ja päättänyt lätkäistä lisäkakkua.

  10. Kyllä hävetti katsoa Happeen peliä. Piti lähtee himaan 3 erän alussa.

  11. Suoraselkäinen esitys happee leiristä lehdistötilaisuudessa! Ei varmasti helppo paikka tollasen pelin jälkeen