Kuva: Kuvakaappaus videosta

Sipoolainen ÅIF yllätti kotikentällään Divarin kärkijoukkueisiin kuuluvan M-Teamin lauantaina. ÅIF nappasi pisteet jatkoajan jälkeen lukemin 7–6.

Helsinkiläisvieraiden johto oli tukeva ennen kolmannen erän alkua, kun Simo Paulaharju oli tällännyt joukkueensa jo 3–6-johtoon toisen 20-minuuttisen lopussa.

Viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva ÅIF kuitenkin osoitti kuitenkin sitkeyttä, kampeamalla viimeisen erän aikana tasoihin.

Tehot 1+3 iskenyt Matias Kuisma vastasi tasoituksesta, joka syntyi ajassa 55.12. Sillä maalilla ottelu venyi jatkoajalle.

Sitä ei ehditty tahkota kauaa ennen kuin kotijoukkue pääsi juhlimaan. Kimmo Pekkanen napautta pallon takakulmaan vain 44 sekunnin jälkeen.

Voitto nosti ÅIF:n kahden pisteen päähän kahdeksantena olevasta EräViikingit Akatemiasta.

1. Savukoski veti persetaklauksen ja tästä 2min, sitten 2min kun pelaajat jäävät solmuun. Kamalaa perseilyä!