Divarit

Video: SB Vaasa koulutti Niittomiehiä – Saaristo jälleen pistevireessä

14.02.
2018
10 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LNM ja SB Vaasa ottivat toisistaan mittaa sunnuntaisessa miesten Divarin ottelussa. SB Vaasa näytti vieraskentällä kaapin paikan ja vei voiton lukemin 11-3.

Vaasalaisten ykköspyssynä toimi koko sarjan pistepörssiä johtava Tero Saaristo tehoin 2+2. Saariston koko kauden pistesaldo on 30+21. Muita pistenonnistujia olivat Jesse Palmberg (2+1), Kari-Matti Viinamäki (1+2) ja Kevin Nylund (0+3).

Voitto oli SB Vaasalle viikonlopun toinen ja pohjalaisryhmä tarrasi kiinni sarjataulukon kolmossijaan. LNM:n kahden pelin voittoputki katkesi, mutta seitsemäntenä oleva ryhmä on jo melko varma pudotuspelijoukkue.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
jepjep
14/02/2018
Kyllä oli Hongan taktinen osaaminen köyhää. Vaasaa vastaan olisi luullut olevan hiukan erinlaista peluutusta,mutta ei samalla kaavalla koko kausi menty.
vaasan veri
14/02/2018
Vaasalla puolustuspelaaminen ollut kunnossa pitkään ja nyt alkaa maalihanat aukeamaan uudestaan.
haju-vaara
14/02/2018
Jees kyllä jepjep osui asian ytimään. LMN peluutus järkyttävää ja kyllähän kaikki on katsonut tuon Lukkarilalla vedon pelaamista,niin nyt näkyy ettei toimi,pitäis vähän olla muutakin variaatiota.
+/- tilasto
14/02/2018
Lmn ykköskenttä jäi miinukselle -6 ja siellä surffasivat koko pelin loppuun asti! Honka missä mennään?
edelliselle
15/02/2018
Ei mikään ihme, että jäi miinukselle, Vaasan ykkönen tekee maaleja ja puolustus on hyvä. Kentässä on koko divarin +- kärki, Saaristo ja Järvinen.
+/- tilasto
15/02/2018
Senpä takia tuohon olisi pitänyt valmennuksen reakoida,jos noin lunta tulee tupaan,Vaasan ykkönen on todella hyvä,mutta se oli varmaan LNM tiedossa,
Kyll maar
15/02/2018
Kyll Tilasto on oikeassa,että jollain tavalla valmennuksen on reakoitava,jos yksi kenttä imee maalit omaan päähän.Kypsyyttä tarvis hiukan penkin taakse.
Kuusija
15/02/2018
Näyttä kyllä,ett toi numero kuusi on jossain muualla,kuin itse pelissä.On pihalla kuin postilaatikko joka tilanteessa.
Arja Laine
15/02/2018
Kiva lukia kun seuran isävalmentajat suolaa omiaan täällä
Marja Maine
16/02/2018
Hyvä että joku puhuu ääneen ,kun oli niin heikkoa tekemistä penkintakana.Ehkä kommentit vähän herättelee koutseja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.