Kuva: Kuvakaappaus videosta

Loviisan Tor ja FBC Turku mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin pelissä Loviisassa. Vierasjoukkue oli kamppailussa vahvempi maalein 8-5.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä. Kasper Tähkä toi kotijoukkueen 5-5 -tasalukemiin ajassa 45.34, mutta vierasjoukkue kuittasi iskemällä kaksi maalia seuraavan minuutin aikana. Sami Tuomisen ylivoimamaali viimeisen kympin alussa oli viimeinen naula arkkuun.

Tuominen oli ottelun hahmo myös pistetehtailun suhteen, sillä laituri iski tehot 2+3 ottelussa. Aleksi Havia (2+0), Jussi Tammi (1+1), Antti Hopeanaula (1+1) ja Aku Kuikka (0+2) olivat myös pisteonnistujia. Joni Niiranen (1+1), Asko Santero (1+1) ja Jesse Tolvanen olivat loviisalaisten kahden tehopisteen miehiä.