Video: Vaasalaisille lunta tupaan Etelä-Pohjanmaalla

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymy isännöi SB Vaasaa sunnuntaina miesten Divarin ottelussa. Jymy oli vieraita parempi loppuluvuin 7-2.

Kaksi ensimmäistä erää olivat kotijoukkueen kannalta vahvoja, sillä Jymy johti peliä 4-0 kolmoserään mentäessä. Vaasalaisten maalihanat olivat jokseenkin tukossa, sillä avausmaali syntyi viimeisen kympin alussa, kun Joona Kukko kavensi tilanteeksi 5-1.

Kotivoiton avainpelaajina häärivät eritoten nurmolaisten kakkosviisikon pelaajat. Visa Noponen oli tehokkain pistein 2+2, Eetu Sariola osui kahdesti ja Miko Saarela iski pisteet 1+1. Maalivahdeista kummankaan peli ei jäänyt kiinni, sillä Rasmus Hasu torjui 29 kertaa ja Mikael Aromaa pysäytti 25 kutia.

Molemmilla joukkueilla on enää yksi peli jäljellä. Jymy on pisteen enemmän keränneenä neljäntenä, ja vaasalaisryhmä viidentenä. Tämän hetken sarjatilanteen perusteella on hyvinkin mahdollista, että joukkueet kohtaavat toisensa myös Divarin pudotuspeleissä.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Pääkallon aktiivisuus on kiitettävää, hienoja lyhyitä artikkeleitä salibandyn saralta, liiga, divari ja harvakseltaan junnut. Jotenkin vain miesten divaria seuratessa tuntuu että nämä tehdään omien mieltymysten mukaan eikä laajalle yleisölle.

    Ajalla 8.2.-28.2 on kirjoitettu peleistä seuraavasti:
    Karhut 6 kertaa (kaikki pelit sinä aikana)
    BF ja Tor ->5
    Vaasa LNM Turku ->4
    NJ ÅIF O2 ->3
    NST JosBa ErVi ->2
    Tiikerit ->0

    Miksi kaikki Karhujen matsit on kommentoitu mutta ei yhtään Tiikereiden?

  2. niin tässäkin kuin muissakin salibandyn maali/jäähykoosteissa näkyy lisääntyvänä ilmiönä helvetinmoinen filmaus jäähyihin johtavissa tilanteissa. En väitä etteikö ne olisi ansaittuja, mutta esim. tässäkin tuo backmanin jäähy estämisestä… Kaveri ”kuolee” kentälle pienestä osumasta ja samaa havaittavissa myös liigan koosteissa. Jalkapallon kikkailut tullut pahasti mukaan tähän lajiin – olisiko aika ruveta antamaan vähän kakkua myös selkeistä ylikorostamisista rikotun puolelta?

  3. Johtunee varmaan siitä että jotkut seurat tuovat itseään enemmän esille esim. somessa ja sitä kautta saavat myös näkyvyyttä täällä 🙂