Divarit

Ennakkosuosikki kesti paineet – nämä joukkueet pelaavat Divarin välierissä

13.03.
2018
39 Kommenttia
1
Divarit

NST nappasi maalin voiton. Kuva: Markku Taurama.

Lappeenrannan NST kesti runkosarjan voittajalle sysätyt ennakkosuosikin paineet miesten Divarin playoffeissa. Joukkue eteni välieriin voittamalla ratkaisevan kolmannen puolivälieräkamppailun Josbaa vastaan lukemin 6-5.Ottelun avauserässä Ere Laitimo vei NST:n 1-0 -johtoon. Erän NST:n loppupuolella Samuli Huppuselle vislattiin 5+20 minuutin rangaistus punaisen kortin ja PR1-merkinnän saattelemana. Ensimmäisenä tuon vitosen aikana onnistui kuitenkin Risto Töllikkö vieden alivoimalla NST:n kahden maalin johtoon.25 sekuntia ennen erätaukoa Josba kuitenkin kavensi ylivoimalla ja osui vielä toistamiseenkin saman rangaistuksen aikana, kun toista erää oli pelattu 17 sekuntia. Ennen toisen erän puoliväliä Ville Alkki ja Petteri Puustinen osuivat reippaan minuutin sisään ja NST johti jälleen kahdella maalilla.

Josba otti aikalisän, mutta Juuso Kekki jatkoi kotijoukkueen maalitehtailua sen jälkeenkin. Markus Otrosen laukaus etukulmaan toi kuitenkin Josban lähemmäs. Enempää osumia ei enää toisen erän aikana nähty.

Kolmatta erää pelattiin maaleitta pitkään, mutta ajassa 54:44 Eetu Kuittinen kavensi ja reipas kaksi minuuttia myöhemmin Otrosen illan toinen tasoitti pelin lukemiin 5-5. Kylmää vettä tuli niskaan kuitenkin jo 11 sekuntia myöhemmin, kun Konsta Koskimies runnoi NST:n taas johtoon.

Raivokkaasta yrityksestään huolimatta Josba ei onnistunut tasoittamaan kuudella viittä vastaan ja NST eteni välieriin. Välierissä NST kohtaa Porin Karhut.

Tänään ratkesi myös toinen Divarin puolivälieräsarja, kun Loviisan Tor voitti niin ikään äärimmäisen tasaisessa ottelussa SB Vaasan lukemin 2-1 ja näin ollen koko sarjan samoin lukemin. Voittomaalin iski kolmannen erän loppupuolella lähivaparista Jere Jokinen. Tor kohtaa välierässä M-Teamin.

Näin ollen Divarin voittaja tulee kevään mittaan löytymään nelikosta NST, Karhut, M-Team ja Loviisan Tor.

Miesten Divarin puolivälierät:
18:30 NST-Josba 6-5 (NST välieriin voitoin 2-1)
19:00 Loviisan Tor-SB Vaasa 2-1 (Tor välieriin voitoin 2-1)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Nst
13/03/2018
Nst - Josba ja loviisa - vaasa on pakko sanoa että heikommat menivät jatkoon, mutta maalit lasketaan.
Voittaja
13/03/2018
Uskon että karhut voittaa. Ainoa nousujohteinen joukkue joka parantaa peli peliltä.
Harmi
13/03/2018
Joensuun suunnalla kesällä olin, mutta värväreitä ei näkynyt. Ehkä yhtä kovaa pelaajaa tuo joukkue olisi vielä kaivannut.
Peruspenkkiurheilija
13/03/2018
NST-Josba -matsista päällimmäisenä jäi mieleen nämä jutut: 1. Huppusen punainen kortti oli tilanne, josta jonain toisena päivänä olisi voinut selvitä kakkosella. 2. NST:ltä puuttui tappajan vaisto. Kahdesti kahden maalin johdossa päästettiin kavennus puoli-ilmaiseksi. 3. Upeasti pelannut Josba olisi ansainnut enemmän. 4. NST:n on nostettava tasoaan, mikäli haluavat olla mukana vielä viikon kuluttuakin.
Karri kukko
13/03/2018
Mteemi voittaa. Manu voittaa 2-0 sevillan ja salba tippus
Kiinnostunut?
13/03/2018
Osaako joku sanoa miten Divarin välierien runkopelipäivät menevät? Kiitos etukäteen
Hepo
13/03/2018
Tuleeko vaasa koskaan voittamaan yhtään pudetuspeli sarjaa tällä vuosikymmenellä? 99% todennäköisyydellä ei
Kiinnostuneelle
13/03/2018
17.03, 18.03 ja 20.03.
Takapiru
13/03/2018
On tuo Vaasa kyllä pettynyt. Huippu valmentaja, hyvät pelaajat, mutta ei vaan voita millään tärkeissä paikoissa. Missä vika Leino ?
Tilastomiehelle
13/03/2018
Nyt niillä plusmiinustilastojen voitolla jaksaa taas reenata koko pitkän kesän... Kun ei riitä niin ei riitä
Sven
13/03/2018
millähän mittarilla muka huippu valmentaja?
Kiitos
13/03/2018
Vastauksesta runkopäiviä koskien
Keke
13/03/2018
Vaasan puolustuskalusto on liian heikko että joukkue voisi pelata korkeimmista sijoista. Loviisalla taas niin kapea ja raskastekoinen materiaali että ei taatusti kestä montaa lyhyessä ajassa pelattavaa sarjaa. Itse uskon että Nst-Karhut sarjan voittaja on vahvoilla nousun suhteen.
Harmi
13/03/2018
Parissa pelissä kävin jos olisi seura löytynyt samalla, ei värväreitä niissäkään näkynyt niin jätin siihen. Arvokkuus olisi mennyt jos liian läpinäkyvästi olisi vielä yrittänyt. Tuosta syystä en ensi kaudelle enää uudelleen yritä. Seurailen nyt tämän kauden kuitenkin lajia miten näissä peleissä käy.
Kekelle
13/03/2018
Ei varmaan kestä. Tässäkin sarjassa huomasi että hyytyi loppua kohden😂
VOI HARMI
13/03/2018
Olisit nyt hyvä mies nielaissut ylpeytesi, ottanut yhteyttä ja vienyt joukkueen SM-sarjaan.
En tajua eikä onneksi tarvitsekaan..
KEKELLE
13/03/2018
Ketkä hyytyivät loppua kohden? Vaasa, Josba,,,Eiköhän nyt ensin pelata niin katsotaan kuinka käypi. Tuo saba kun on muutakin kuin kovaa rajaamista kenttää ympäri, kun tarkoitus on saada pallo maaliin. Viimeistään viikon päästä ollaan taas pikkuisen viisaampia.
turkulainen
13/03/2018
Divarin välierät siis: NST-Karhut, M-Team-Tor
Todella vaikea sanoa, miten käy. NST-M-Team finaalilla kai pienimmät kertoimet? Ja NST kuitenkin todennäköisin suora nousija. Tosin jos saa kohtuullisen kertoimen; veikkaan Loviisan Toria nousijaksi.
Etelän vetelä
14/03/2018
Toisesta semifinaalista on tulossa suht "lungisti" pelaavan joukkueen kohtaaminen sillä huhujen mukaan kummallakaan ei ole haluja nousta liigaan. Pahimmassa tapauksessa kausi kestää vielä pitkälle :)
Junnu#8
14/03/2018
Kaikki käy. Mutta pääkaupunkiseudulla tarpeeksi liigajoukkueita. Joten M-Teamin nousua en toivo. Loviisa olisi mukava taas nähdä liigassa. Tai jos Karhut nousee. Tulisi ainakin Salbasta muutama pelaaja Poriin. Näin luulisin. Ja joukkue vahvistuisi. Jännät pelit tulossa.
Harmi
14/03/2018
Eiköhän Josba jo silloin viimeisinä liigavuosina luottanut junioreihin tulevaisuuden visioissa ja näihin aikoihin jo liigan finaalit piti edellisen puheenjohtajan tavoitteissa olla jos oikein muistan heidän potentiaalin turvin. Todellisuudessa maalinteko joukkueen ongelma ollut ja tulos jäänyt heikoksi näinä divarivuosina.
Voi Harmille
14/03/2018
Jomalla pesäpallojoukkueella oli urheilulehden vanhan jutun mukaan sama tilanne kuin Josballa eli eräs henkilö seurassa oli ehdottanut nuorennusleikkausta seuraan, mutta se ei heille sopinut ja tämän ehdottaneen henkilön poikakin oli ilmeisesti Kipaan joutunut pelaamaan. Eli Josba toisin valitsi ja tämä voi olla syy miksi joku pelaaja päinvastaisesti kuin pesäpallossa eli vanhempien pelaajien vaikeampi sinne päästä.
Harmi
14/03/2018
Minullekin tuli tunne että minua ajettiin erääseen toiseen seuraan. En selvittänyt oliko näin juuri siitä syystä etten halunnut liian epätoivoinen olla. Jos yhteen tai jos se ei onnistu voi joku toinen olla varalla, jos sekään ei onnistu ja tietää että kolmas on vaihtoehto, niin ehkä pidin itseäni liian ylpeänä että vasta kolmanteen vaihtoehtoon pääsisin.
TILASTO
14/03/2018
Meni niinku ennakkoon tiedettiin Loviisa vaasa sarja. Yli vertaiset +/- tilaston haltijat Saaristo, Järvinen ja Nylund vaatimattomat -2 eilen. Ei huonosti.
Peehoo/Loviisa
14/03/2018
Ennen Tor- Vaasa ottelua muutamat vaasalaiskommentit sos.mediassa lyttäsivät Torin pelaajia ja olivat takuuvarman Vaasalais voiton kannalla..No nyt sitten voidaan todeta jotta se oli Sb Vaasa joka lähti rantapallojen kera yön pimeyteen kohti lakeuksia jonka jälkeen siintävät Vaasan kirkkaat valot....SB Vaasa on upea joukkue mutta se löysi parempansa eilen ja siihen teidän muutaman kannattajan on nyt vaan tyydyttävä.
ME Torin kannattajat tulemme nauttimaan loppukaudesta täysin rinnoin sillä joukkueemme on jo voittaja vaikka nyt vasta tosipelit vasta alkavat..Ps. oli muuten hurja tunnelma eilen hallissa ..varsinkin 3:erä pelattiin aikamoisessa huutomyrskyssä..jep..jep
SB Vaasa
14/03/2018
Ei ole muuten Vaasa päässyt vielä kertaakaan ensimmäisestä parista jatkoon. Tarttisko tehä jotain???
Harmille
14/03/2018
Varmaan ihan liigasta divariin ne kolmosvaihtoehdotkin sinulla eli kyseessä hyvä peluri jos arvaukseni menee oikein eikä ihan huonoja liigaseurojakaan vaan sieltä kärjestä?
Harmi
14/03/2018
Kyllä siinä varmaan pari kolme seuraa olisi voinut olla siinäkin vaihtoehdossa, mutta en niitä selvittänyt. Tiedä vaikka Kivilehtokin sai sillä pelipaikan Suomesta kun en noita selvittänyt? Tälläistä tämä välillä joskus se oma ykkönen ei ehkä statukseltaan vaihtoehdoista sillä hetkellä paras ja kakkonen ja kolmonen voi olla parempiakin.
Harmille
14/03/2018
Ei ihme jos ykkösvaihtoehto tuossa tilanteessa epäonnistui, jos sen resurssit vaikka pienet rekrytointeihin? Sikäli vinkiksi että järjestys kannattaa vaihtaa jos vielä jatkaisit. Ensin sen hetken suurseurat ellei kunnon nousuprojekti divariseuralla.
Harmi
14/03/2018
Tosiaan niin kuin kommentoin visiot eräällä divari seuralla olleet suuret eli se saattanut harhaanjohtaa. Jos mediassa ei enää noita uutisoida tuskin se ainakaan enää houkuttaa.
perun inka
14/03/2018
Meinasitko harmi vielä pitkäänkin keskustella itsesi kanssa, kun muut ei lämpene jutulle?
Nyt kisa pystyyn: kuka on HARMI
14/03/2018
?
Harmiton
15/03/2018
Harmi, että olet "näkymätön Väänänen" et siis Tatu Väänänen. Eiko ole balsseja ottaa asiaa itse esille, että voisit olla mielestäsi potentiaalinen pelaaja Josballe. Ei sielläkään kristallipalloa löytyne, joten MOLliinko pitäisi pelaajahakemus seurojen laittaa? Shame you!
Toivon
15/03/2018
Että harmi on vaikka Eetu Sorvali ja tulisi Josbaan ja Puska jäisi myös.
Seuraaja
15/03/2018
Olisiko optimaalisin tilanne ollut Josballe aiemmin ja nytkin hakea liigavuosien ykköskenttää Könönen-Väänänen-Puska. Toinen sitten Sorvalin ympärille nuorista koottu kenttä.
Karjalanpiirakka
15/03/2018
Huhut kertoo, että Josban pajatso olisi valitettavasti jälleen tyhjenemään päin - ja nimenomaan sieltä terävimmästä päästä. Tämä on tietysti ymmärrettävää, koska liiganousua ei tänäkään vuonna tapahtunut, ja osa pelaajista ei halua jäädä enää Divariin pyörimään.

Milloinkahan Joensuun alueella oikeasti tajuttaisiin, että yhteen hiileen puhaltaminen voisi mahdollistaa yhden joukkueen nousun liigakentille?
Seuraaja
15/03/2018
Olisiko Kipasta esim. hyviä paikkaajia. Muistan Josban sivuilla voi olla yli kymmenenkin vuotta sitten joku kirjoitti tavoitteeksi että oman alueen parhaat saataisiin koottua yhteen. Todennäköisempää varmaan omia junioreita sinne tulee.
TorFani
15/03/2018
Vahvalta näyttää, että Loviisan konkarit ja nuoret lupaukset nauttivat torbjörnin nimikko olutta pytystä keväällä!
Perun inka
15/03/2018
harmi, nyt Harmista tuli Seuraaja. Mutta mikä seuraavaksi??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.