Hietanen siirtyy Sveitsistä KrP:n paitaan – koko ykkösviisikko jatkaa

Tämä vastustajan kannalta harmillinen viisikko jatkaa Nokian KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Tämä vastustajan kannalta harmillinen viisikko jatkaa Nokian KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP uutisoi eilisen viidennen puolivälieräpelin erätauolla, että Joonatan Kovanen siirtyy NST:stä joukkueen riveihin. Viimeiset kolme kautta sveitsiläistä Zug Unitedia edustanut puolustaja Aki Hietanen nähdään myös ensi kaudella ”Näätien” paidassa.

Hietanen, 27, on pelannut aiemmin Salibandyliigassa viiden kauden ajan ja edusti tuolloin tamperelaista Kooveeta. Runkosarjan pelejä on plakkarissa kaikkiaan 97 (19+17=36). Kaudella 2011-2012 Hietanen saavutti Kooveen paidassa SM-pronssia.

KrP:lla on kasassa myös erittäin tärkeitä jatkosopimuksia, sillä Matti Koskela, Morics Krumins, Jere Oksanen, Henri Johansson ja Joni Henttonen jatkavat joukkueen vahvuudessa myös ensi kaudella. Ykkösviisikko on ollut yksi kauden parhaimmista viisikoista, ellei kaikkien paras tämän kauden Salibandyliigassa.

KrP:n kausi jatkuu välierissä, jonne joukkue ylsi ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan kaatamalla SPV:n puolivälieräsarjassa voitoin 4-1.

8 comments

  1. Niin onhan kristittyjen ykkönen tämän kauden paras ketju! Ei puhettakaan.

  2. Vaikka muuten pistäkin kuittia tuonne suuntaan aina kun on mahdollista, koska ottavat kuumaa, ei siis joukkue vaan fanit. Mutta tosiasioita en kiistä. Fuusion takia karkoitettu Jere löysi myös itsensä Nokialta, keisaria varmaa veti yhen kesän tai jotain

  3. Hurmos kohti turmos, näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Nyt on tämän lajin ja kisan loppuhuipennus päällä ja kun seitinohuesta organisaatiosta se lompsa kuivuu, niin se on moro. Sama koskee ykkösketjua, yksi pois ja muut on tavallisia kiikarimiehiä useamman illan peräjälkeen. Nyt pitää Nokian nauttia ja varmaan osaavat sen tehdäkin.

  4. Ei taida kyllä lompsa kuivua jos yhtään tietää joukkueen taustoja 😂

  5. Ja tärkein, ettei saunailloista pääse juomat loppuu, keisari toimittaa lisää!

  6. Koska varsinainen huhumaa aukeaa? Nyt on muutamia seurasiirtoja jo julkaistu ja parista supersiirrosta Peliveljiin huhutaan, mutta olisi mielenkiintoista tietää mitä siirtomarkkinoilla kaikenkaikkiaan on tapahtumassa?