Liigat

Hietanen siirtyy Sveitsistä KrP:n paitaan – koko ykkösviisikko jatkaa

28.03.
2018
8 Kommenttia
2
Liigat

Tämä vastustajan kannalta harmillinen viisikko jatkaa Nokian KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP uutisoi eilisen viidennen puolivälieräpelin erätauolla, että Joonatan Kovanen siirtyy NST:stä joukkueen riveihin. Viimeiset kolme kautta sveitsiläistä Zug Unitedia edustanut puolustaja Aki Hietanen nähdään myös ensi kaudella ”Näätien” paidassa.

Hietanen, 27, on pelannut aiemmin Salibandyliigassa viiden kauden ajan ja edusti tuolloin tamperelaista Kooveeta. Runkosarjan pelejä on plakkarissa kaikkiaan 97 (19+17=36). Kaudella 2011-2012 Hietanen saavutti Kooveen paidassa SM-pronssia.

KrP:lla on kasassa myös erittäin tärkeitä jatkosopimuksia, sillä Matti Koskela, Morics Krumins, Jere Oksanen, Henri Johansson ja Joni Henttonen jatkavat joukkueen vahvuudessa myös ensi kaudella. Ykkösviisikko on ollut yksi kauden parhaimmista viisikoista, ellei kaikkien paras tämän kauden Salibandyliigassa.

KrP:n kausi jatkuu välierissä, jonne joukkue ylsi ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan kaatamalla SPV:n puolivälieräsarjassa voitoin 4-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Oli miten oli
28/03/2018
Niin onhan kristittyjen ykkönen tämän kauden paras ketju! Ei puhettakaan.
JANIINPÄ
28/03/2018
Kyllä on!
Niin
28/03/2018
Hyvältä näyttää Nokialla. Vahvaa tekemistä.
Oli miten oli
28/03/2018
Vaikka muuten pistäkin kuittia tuonne suuntaan aina kun on mahdollista, koska ottavat kuumaa, ei siis joukkue vaan fanit. Mutta tosiasioita en kiistä. Fuusion takia karkoitettu Jere löysi myös itsensä Nokialta, keisaria varmaa veti yhen kesän tai jotain
Nokia: Laji kuin laji niin keittää lopulta yli
28/03/2018
Hurmos kohti turmos, näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Nyt on tämän lajin ja kisan loppuhuipennus päällä ja kun seitinohuesta organisaatiosta se lompsa kuivuu, niin se on moro. Sama koskee ykkösketjua, yksi pois ja muut on tavallisia kiikarimiehiä useamman illan peräjälkeen. Nyt pitää Nokian nauttia ja varmaan osaavat sen tehdäkin.
jorma
29/03/2018
Ei taida kyllä lompsa kuivua jos yhtään tietää joukkueen taustoja 😂
Oli miten oli
29/03/2018
Ja tärkein, ettei saunailloista pääse juomat loppuu, keisari toimittaa lisää!
Huhumaa?
29/03/2018
Koska varsinainen huhumaa aukeaa? Nyt on muutamia seurasiirtoja jo julkaistu ja parista supersiirrosta Peliveljiin huhutaan, mutta olisi mielenkiintoista tietää mitä siirtomarkkinoilla kaikenkaikkiaan on tapahtumassa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.