Karhuille toinen kiinnitys liigapaikkaan – porilaisnuorukainen pommitti tehot 3+1

Eero Harjulan nimi kannattaa laittaa muistiin. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Eero Harjulan nimi kannattaa laittaa muistiin. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Divarin kolmannessa finaaliottelussa Porin Karhut haki vierasvoiton Loviisasta maalein 5-4. Kolmen kamppailun jälkeen Karhut johtaa sarjaa 2-1.

Ensimmäisessä erässä peli pysyi numeroiden valossa tasan, sillä Benjamin Lepola onnistui ajassa 5:36 Karhuille, mutta Jimmy Sved kuittasi onnekkaasti ajassa 11:35 Loviisan tasoituksen. Tor loi avauserässä jokusen paikan Karhuja enemmän, joskin se myös laukoi hanakammin.

Nuori laitahyökkääjä Eero Harjula oli iskussa toisessa erässä. Nuorukainen onnistui tekemään kolme maalia ja kun Lepola osui toistamiseen, olivat lukemat 40 minuutin kohdalla 5-1 Karhuille. Erän oli selvää Karhujen hallintaa eivätkä Torin tilannetta helpottaneet kaksi jäähyä, joista porilaiset rokottivat molemmista.

Maalien lisäksi muun muassa Juho Myllyharju kuskasi Tor-vahti Niko Nordströmin jo niin sanotusti kioskille, mutta ei osunut palloon ratkaisevalla hetkellä ja lisäosumat jäivät näin ollen syntymättä. Karhut-torjuja Tomi Bergendahlille kertyi toisessa erässä tasan yksi torjunta, mikä kertoo osaltaan siitä, miten ylivoimainen Karhut 20-minuuttisen aikana oli.

Kolmannessa erässä tahtipuikon nappasi puolestaan Loviisa. Tor venyi Jonathan Flinckin ja Jouko Sumenin maaleilla kahden maalin päähän erän aikana. Kotijoukkue tuli vielä maalin päähän ajassa 59:34, kun Jonas Hällfors pamautti kuudella viittä vastaan 5-4 -kavennuksen. Tämän lähemmäs kotijoukkue ei kuitenkaan päässyt.

Porilaisten tehomiehinä häärivät siis A-juniori-ikäinen Harjula tehoin 3+1 ja Lepola pistein 2+1. Loviisan paras oli pisteet 1+1 tehnyt Flinck.

Finaalisarja ja sitä kautta paikka miesten Salibandyliigassa on katkolla Karhuille Porin Urheilutalolla lauantaina.

Ottelutilastot

14 comments

  1. Taitaa porilaiset pistää melkoisen ”shown” pystyyn lauantaina. Ai että!! Tervetuloa loviisalaiset huutomyrskyyn.

  2. Loviisa kuulemma aivan ylivoimainen näissä eikä Karhuilla pienintäkään saumaa, vai miten se meni sen 1. finaalin jälkeen?

  3. Pojat nyt huutelee kaikenlaista, mutta pelit ratkotaan kentällä. Bussi lähtee 11.30 Loviisasta, kuultu netti lähetyksestä, joten hypätkääpä bussiin Loviisan huutelivat. Ja hei…. Ottakaa vara kanisterit.

  4. Ottelun kruunasi viimeisen erän karhupelaajan tragikoominen kuoleva joutsen.

  5. Hana ressulle kolmannessa erässä 3 maalii ei oikein riittänyt, huomenna tankille ja lauantaina uusi peli Porissa

  6. Ei tarvitse kuin ottaa kolmas erä mukaan poriin niin se on siinä emme tule kuuntelemaan niitä seitsemää seinähulluja jotka melus siella loviisassa tavataan sunnuntaina

  7. Ei me päästä sunnuntaina Loviisaan, kun on jiiganousu juhlat, mutta kiitos kutsusta.

  8. Joo en pääse myöskään sunnuntain peliin. Lupasin mennä Siim-rakkaan kanssa madepilkille.

  9. Tervetuloa tor Poriin sunnuntaina ja tsemppiä steelerssiä vastaan! Karhujen voitonjuhlat starttaavat lauantaina ja päättyvät tiistain ja sunnuntain välisenä yönä.

  10. Shotti aina kun Peik soimaa joukkueen esityksen pressissä

  11. Pääsiäismunat kuntoon lauantaiksi, ainakin Puiston, ettei niitä koko ajan tarvitse tarkistaa, onko ne tallessa😂😂

  12. ei mitää hätää et bensa loppuis uraanin voimal tullaan poriin ja voitetaan peli