Karhut ja M-Team punnersivat Divarin välieriin

Karhut oli ensimmäinen välieriin ponnistanut Divari-joukkue. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Karhut oli ensimmäinen välieriin ponnistanut Divari-joukkue. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Divarin pudotuspeleissä Karhut ja M-Team nappasivat ratkaisevat voitot ja varmistivat paikkansa välierissä.

Porissa Karhut ja Nurmon Jymy esittivät tarkkaa salibandya kahden erän ajan. 40 minuutin pelin jälkeen peli oli 2-1 kotijoukkueelle ja maalivahdeilla molemmissa päissä vähintään kymmenen torjuntaa.

Kolmannessa erässä Karhut onnistui punnertamaan tarvittavat maalit ja takoi kolmen maalin kaulan nurmolaisiin. Tästä Jymy ei toipunut ja näin ollen vieraiden kausi päättyi 5-1 -tappion myötä puolivälieriin.

Karhut oli samalla ensimmäinen Divarin välieriin selviytynyt joukkue, sillä peli pelattiin aiemmin kuin Limingan Niittomiesten ja M-Teamin välinen kamppailu. M-Team haki niukan 3-1 -vierasvoiton ja onnistui näin kampeamaan itsensä myös neljän parhaan joukkoon.

Loviisan Tor onnistui vieraissa tasaamaan puntit SB Vaasaa vastaan ja samoin NST kykeni kaatamaan Joensuussa Josban. Nämä sarjat ratkeavat tiistaina Loviisassa ja Lappeenrannassa.

Miesten Divarin puolivälierät:
18:00 SB Vaasa – Loviisan Tor 1-4 (Voitot 1-1)
18:00 Karhut – Nurmon Jymy 5-1 (Karhut välieriin voitoin 2-0)
18:30 LNM – M-Team 1-3 (M-Team välieriin voitoin 0-2)
19:00 Josba – NST 2-5 (Voitot 1-1)

11 comments

  1. Eli meneekö tämä nyt niin, että NST:n mennessä jatkoon se pelaa Karhuja vastaan ja Josban mennesä jatkoon se pelaa M-Teamia vastaan (loput sitten keskenään)?

  2. Karhut on viimein saanut pelijuonesta kiinni, joten saapi nähdä mihin lento riittää?? Aineksia on vaikka mennä ihan päätyyn saakka.

  3. Kuka sanoit ettei karhuilla riitä jatkoon? Kuulemma tiukka sarja nurmon hyväksi piti olla mutta Ei kyllä niin tiukaa ollut siinä karhuille ratakisevassa pelissä ainakaan. Uusi valmentaja saanut pelin aika nousujohteiseksi juuri sopivasti pudotuspeleihin.

  4. Hauskaa, Salba divariin ja Karhut liigan=Salban pelaajat vaan vaihtaa pelipaitaa.

  5. Jos Karhut nousee? Niin siinä taitaa käydä. Rokosa ja kumppanit takaisin Poriin.

  6. Jos Karhut nousis liigaan niin miks salban pelaajat karhuihin? Nehän tippu liigasta

  7. Katsotaan nyt ensin kuka tulee vastaan. Karhujen peli on parantunut mutta pian on neljä parasta jäljellä. Tiukkoja pelejä tulossa.