Liigat

Kolme naisten puolivälieräsarjaa katkolla keskiviikkona – Koovee tasasi puntit Ervin kanssa

25.03.
2018
9 Kommenttia
10
Liigat

PSS otti sunnuntaina viikonlopun toisen jatkoaikavoiton puolivälierissä. Kuva: Jari Turunen

SSRA ja PSS mittasivat toisiaan sunnuntaina Oulussa naisten liigan toisessa puolivälieräkohtaamisessa. PSS nappasi jo toisen jatkoaikavoiton, kun Noona Björkman naulasi 5-4 -ratkaisun ajassa 62.42.

PSS ei johtanut ottelua kertaakan varsinaisella peliajalla ja parhaimmillaan SSRA oli 4-2-johdossa. PSS nousi kuitenkin tasoihin kolmoserän alussa ja tasoitusmaalista vastasi Björkman. Hyökkääjä oli joukkueensa ykkösonnistuja ja SSRA:n puolelta Hanna Niemelä oli vireessä iskien tehot 3+1. Kaksi jatkoaikavoittoa ottanut PSS johtaa nyt otteluvoitoin 2-0 ja sarja on katkolla keskiviikkona Porvoossa.

Koovee otti ErVistä revanssin sunnuntaina ja kaatoi helsinkiläiset Tampereella maalein 6-1. Tamperelaisten pisteonnistujia olivat Oona Kauppi (3+0), Juulia Lintula (2+0), Johanna Homi (1+1) ja Veera Kauppi (0+2). Tamperelaisten ja helsinkiläisten vääntö on ainoa joka on kahden pelin jälkeen tasatilanteessa 1-1. Kolmas kamppailu pelataan keskiviikkona Helsingissä.

Classic otti toisen selkeän voiton NST:stä. Tamperelaisten pistenikkareita olivat Julia Woivalin (3+1) sekä Nina Rantala (1+3). Ottelusarja on katkolla keskiviikkona Tampereella. Myös SB-Pro otti toisen voittonsa TPS:ta. Turussa pelattu ottelu päättyi Pron 4-1-vierasvoittoon. Tehopelaajia olivat Jaana Lirkki (2+0), Jenni Torkki (1+1) ja Heidi Lirkki (0+2).

Naisten liigakarsinnoissa ÅIF voitti SB Vantaan selkeällä erolla maalein 7-2 ja johtaa sarjaa voitoin 2-0. Sarja on katkolla keskiviikkona Sipoossa. O2 tasasi puntit Pelicansia vastaan voittomalla kamppailun lukemin 4-3. Sarja jatkuu keskiviikkona Lahdessa.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
TPS-SB-Pro 1-4 Ottelutilastot SB-Pro johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.
NST-Classic 1-7 Ottelutilastot Classic johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2-0.
SSRA-PSS 4-5 ja. Ottelutilastot PSS johtaa sarjaa voitoin 2-0.
Koovee-EräViikingit 6-1 Ottelutilastot Ottelusarja on tilanteessa 1-1.

Naisten Salibandyliigan putoamiskarsinnat:
O2-Jyväskylä-Pelicans SB 4-3 Ottelutilastot Ottelusarja tilanteessa 1-1. Liigapaikka varmistuu kolmella voitolla.
SB Vantaa-ÅIF 2-7 Ottelutilastot ÅIF johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Liigapaikka varmistuu kolmella voitolla.

Lue myös:
Happee eteni välieriin trillerivoiton myötä – KrP ryöpytti SPV:tä Seinäjoella
Karhut nousi ahdingosta voittoon Divarin toisessa finaalissa – Halminen ratkaisi viimeisellä kympillä
Koovee varmisti liigapaikan selkeällä voitolla – Koljonen naulasi kuusi tehopistettä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Takku
25/03/2018
Onnittelut KooVee! Hienoa laittaa stadilaisille luu kurkkuun!
Katsoja
25/03/2018
Järkyttävää tuomarointia Ankat-PSS pelissä. Tuomareilla oli kyllä keltalasit päässä.
Seuraaja
25/03/2018
Hienoa nähdä, että Kooveen valmennus sai tehtyä tarvittavat muutokset ketjuihin, ja tätä kautta tasapainoa peliin. Nyt tulos on sitä mitä tuolta joukkueelta voi odottaa!
Seuraaja2
25/03/2018
Olipa hienoa nähdä, että Koovee on reagoinut ja ottanut uuden valmentajan mitä ilmeisemmin mukaan? Näytti tuovan tähän peliin tarvittua muutosta heikkoon valmennukseen.
toripoliisi
25/03/2018
Liitto säästää kuluissa ja Oulun pelin tuomarit matkusti samassa bussissa porvoolaisten kanssa. Matkalla ouluun oli jo sovittu kuinka peli vihelletään niin saadaan mukavampi yhteinen kotimatka.
Seuraaja2:lle
25/03/2018
Oli jo eilisessä pelissä mukana..
Toripolliisille
25/03/2018
Sama tuomarinakaanko vihelsi jo lauantaina Oulussa A tyttöjen SSRA- PSS pelin. Tuskin kävivät tässä välissä mutkan Porvoossa. Tuossakin pelissä jäi useampi selvä rike viheltämättä. Vitosen arvoista rikettä tuskin edes näkivät. Pelin laittoivat poikki vasta kun pelaajat lopetti pelaamisen.
Make
25/03/2018
Jutun lopussa lukee, että Sb Vantaa johtaa sarjaa 2-0, mutta lienee toisin päin :)
JuSu
27/03/2018
Toripoliisille: Porvoon naiset meni sunnuntai aamuna junalla Ouluun, joten tuomarit saivat mennä keskenään PSS:n bussilla ja sopia miten peli vihelletään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.