Kolme naisten Salibandyliigan välieräjoukkuetta selvillä – ÅIF uusi sarjapaikkansa

ErVi ja Koovee jatkavat vääntöään välieräpaikasta. Kuva: Jarmo Koskela.

ErVi ja Koovee jatkavat vääntöään välieräpaikasta. Kuva: Jarmo Koskela.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä EräViikingit oli tänään Kooveeta parempi lukemin 5-2. ErVi johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1. Kolme muuta sarjaa katkesi tänään.

Edellisen kamppailun vei Koovee lukemin 6-1, mutta kotikentällään helsinkiläiset jälleen petrasivat. Ottelun avauserässä nähtiin ainoastaan yksi osuma, kun Daniela Westerlund iski ErVin 1-0 -johtoon. Torjuntoja oli kuitenkin Laura Loisalla ErVi-maalilla viisi kappaletta, kun niitä Noora Laaksolla Kooveen tolppien välissä oli vain kaksi.

Toisessa erässä peli tasoittui tilastojen valossa. ErVi hivuttautui kahden maalin johtoon, kun Iina Latvala osui erän loppupuolella. Toisessa erässä peli alkoi hienokseltaan käänytä tilastojenkin valossa kotijoukkueelle.

Kolmannessa Kooveen Oona Kauppi kavensi ja Roosa Salmela tasoitti pelin ylivoimalla, mutta tämän jälkeen ErVi nappasi irtioton. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Latvala iski illan toisensa ja häntä komppasivat Taru Nordman, sekä tyhjiin viimeisen sivaltanut Aino Tuokkola.

Näin EräViikingit johtaa sarjaa 2-1. Sarja on katkolla ErVille lauantaina Tampereella. Kolme muuta puolivälieräsarjaa katkesi tänään, kun suoraan voitoin 3-0 itsensä välieriin kampesivat Tampereen Classic, SB-Pro, sekä Porvoon Salibandyseura.

Naisten liigakarsinnoissa ÅIF uusi liigapaikkansa voittamalla SB Vantaan kolmannen kerran. Pelicans SB on ryöväämässä liigapaikkaa O2-Jyväskylältä, sillä voitot ovat tämän illan jälkeen lahtelaisille 2-1. Sarja on katkolla ”pelikaaneille” Jyväskylässä lauantaina.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
EräViikingit-Koovee 5-2 (Voitot 2-1)
PSS-SSRA 5-0 (PSS välieriin voitoin 3-0)
SB-Pro-TPS 3-2 (SB-Pro välieriin voitoin 3-0)
Classic-NST 14-0 (Classic välieriin voitoin 3-0) Esa Takalon ottelukuvat

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
Pelicans SB-O2-Jyväskylä 8-1 (Voitot 2-1)
ÅIF-SB Vantaa 3-2 (ÅIF jatkaa naisten Salibandyliigassa voitoin 3-0)

6 comments

  1. On toi nurmijärvi kyllä mahtava paikka. Proon kotipelit alkaa usein vaikeasti mutta yleisön tuki ja pelaajien usko on mahtavalla tasolla. Kyllä pikku kylässä on voimaa!

  2. Oli kyllä tänään Prolla kannustus kohdallaan. Missähän muussa naiseten pelissä nähnyt tuollaista heittäytymistä? Tuskin missään!

  3. Hieno tunnelma Arkadiassa. Turkulaiset olivat luomassa hyvää tunnelmaa rummun säestyksellä.

  4. Tarkennetaan sen verran vierailijoiden kannustajien määrää.
    ”Turkulainen oli luomassa hyvää tunnelmaa rummun säestyksellä.”

  5. Mitä tässä kauden mittaan lukenut ylisanoja KooVeen mediatiimistä, niin nyt kun tuon porukan omin silmin ensimmäistä kertaa näin, niin syvä kumarrus. Melkoisella kalustolla tuo tiimi operoi ja ei voi kuin kunnioittaa että vieraspaikkakunnille lähtevät kamojaan kantamaan ja lähetyksiä tekemään. Ja komeahan se oli selostajan ruudulta katsojankin olan yli kurkkia hidastuksia maaleista ja muista pelitilanteista. Ehdoton edelläkävijä salibandymedian tuotannon saralla on KooVee.