Divarit

Kytöhongasta FBC Turun pääkäskijä – ”3-4 vuotta sitten en ehkä olisi osannut vielä ajatella tällaista siirtoa”

23.03.
2018
3 Kommenttia
3
Divarit

Perttu Kytöhonka on ensi kaudella FBC Turun pääluotsi. Kuva: FBC Turku

Miesten Divarin FBC Turku julkisti perjantaina uuden päävalmentajansa. Vetovastuun ottaa NST:tä menneellä kaudella luotsannut Perttu Kytöhonka.

Kytöhonka kommentoi uutta seuraansa muun muassa seuraavasti.

– Hyvältä tuntuu päästä Turkuun! Henkilökohtaisesti siirto juuri FBC:hen ei tunnu nyt mitenkään merkilliseltä. Sanotaan näin, että 3-4 vuotta sitten en ehkä olisi osannut vielä ajatella tällaista siirtoa, mutta Tepsin jälkeen olen toki jo ehtinyt edustamaan kahta eri organisaatiota. Tai kolmea jos lasketaan Latvian liitto mukaan. TPS antoi minulle ensimmäisenä mahdollisuuden salibandyn parissa ja ympäristön, jossa saatoin osin yritys ja erehdys -hengessäkin opetella asioita. Sen myötä voin olla TPS:n organisaatiolle aina kiitollinen ja olen iloinen, että heillä sujuu tällä hetkellä mukavasti.

Turkulaisten manageri Antti Vääri kertoi seuraavaa.

– Meillä alkaa nyt tammikuussa julkaistun FBC Turku Oy -kuvion myötä seurassa ja erityisesti miesten divarijoukkueessa uusi aikakausi ja haluttiin tässä vaiheessa uudistaa samalla myös valmennustamme. Perttu tuntee hyvin turkulaiset pelaajat entuudestaan ja matkan varrella tarttunut kokemus varmasti auttaa meitä tässä kunnianhimoisen projektin alkuvaiheessa.

Lue lisää FBC Turun sivuilta

Kytöhongan videohaastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JS
23/03/2018
Kova naaraus FBC:ltä! Voi houkutella uusia lupauksia joukkueeseen. Pertullakin mahdollisuus tuloksiin jo heti ensi kaudella, kun ei tarvitse lähteä ihan tyhjästä liikkeelle.
JPL
23/03/2018
Kytöhongan maailmanhalaaja ajattelumallilla ei kannuja nostella. Huono valinta päävalmentajaksi. Toki jos haluaa yleishyödyllisesti puuhastella niin silloin ok valinta.
SÄBÄMÄÄN
24/03/2018
JPL, tulethan sitten ensi kauden jälkeen kommentoimaan taas Kytöhonkaa. Jos vaikka oletkin väärässä, niin suoraselkäisenä tulet perumaan puheesi?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.