Ulkomaat

Linköpingistä potkut saanut valmentaja Ruotsin kestomenestyjän peräsimeen

14.03.
2018
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Andreas Harnesk juhli viime vuonna naisten Ruotsin mestaruutta. Kuva: Per Wiklund.

IKSU:n viime kaudella Ruotsin naisten Superliigan mestariksi valmentanut Andreas Harnesk on tehnyt kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen Storvretan miesten edustusjoukkueen kanssa.

Harnesk tulee korvaamaan tähän kauteen pestinsä Ruotsin kestomenestyjän peräsimessä päättävän Stefan Forsmanin. Harnesk valmensi viime kaudella IKSU:n naiset SSL-mestaruuteen. Tämän kauden hän aloitti miesten liigajoukkue Linköpingin peräsimessä, mutta sai potkut pestistään kahdeksan pelin jälkeen.

– Tuntuu fantastisen hyvältä! Storvreta on ollut suosikkiseurani lapsesta saakka. Tällaisessa voittamisen kulttuurissa on hienoa olla mukana, sanoo seuraavat kaksi kautta tähtisikermää luotsaava Harnesk seuran nettisivuilla.

– Olemme Storvretassa erittäin iloisia, että pystyimme kiinnittämään Andreas Harneskin seuraamme tulevalle kaudelle. Pidämme hänen vauhdikkaasta ja hyökkäävästä salibandystaan ja odotamme innolla ensi kautta, kertoo puolestaan Storvretan varapuheenjohtaja Johan Carlström seuran uutisessa.

Storvreta voitti tällä kaudella SSL:n runkosarjan. Se valitsi puolivälierävastustajakseen Petri Hakosen, Mika Kohosen ja Nico Salon edustaman FC Helsingborgin.

Linkit:
Anders Harneskin videohaastattelu Storvretan nettisivuilla
Storvretan uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.