Liigat

Nokian KrP lähetti SPV:n kesälomille – latvialaispakki ratkaisi jatkoajalla

27.03.
2018
69 Kommenttia
8
Liigat

Morics Krumins (oik.) iski Nokian välieriin. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigan puolivälierissä Nokian KrP isännöi tänään SPV:tä sarjan viidennessä kamppailussa. ”Näädät” olivat lopulta seinäjokelaisia parempia lukemin 2-1. Ottelu ratkesi jatkoajalla. Nokian KrP eteni samalla välieriin voitoin 4-1.

Raholassa saatiin jännittää jo ennen ottelun alkua, sillä kamppailun alku venyi lähes 15 minuuttia valaistusongelmien vuoksi. Valot saatiin kuitenkin lopulta pelittämään ja peli käyntiin. Puolia kuitenkin vaihdettiin päätöserässä tämän vuoksi, eli missään vaiheessa täydellä teholla valaistus ei toiminut toisessa kenttäpäädyssä.

Avauserässä nähtiin hyvin tarkkaa salibandya. Kummallekaan maalivahdille ei liikaa torjuntoja kertynyt, sillä Hannes Hannula SPV:n maalilla torjui viidesti ja ”näätien” Santtu Pohjonen kaksi kertaa. Kummankaan joukkueen maalisarake ei karttunut lainkaan ja toiseen erään lähdettiin pyöreistä 0-0 -lukemista.

Toisessa erässä tarkka kyttäily jatkui, eikä tilanteita juuri syntynyt suuntaan tai toiseen. Kertaalleen Mikko Laakso onnistui kuitenkin katkomaan Sami Kosken syötön keskialueella ja kanttasi riiston jälkeen pallon tarkasti ohi SPV-vahti Hannulan.

Päätöserää ehdittiin pelata vain 34 sekuntia, kun Jyrki Holopainen kanttasi pallon alakulmaan ja tasoitti ottelun. Seuraavaa maalia ei kuitenkaan enää varsinaisella peliajalla nähty. Nokialaiset pitivät palloa ja hakivat ratkaisua pidemmillä hyökkäyksillä, mutta SPV:n puolustusmuuri piti ja punaiset saivat erän aikana muutaman maukkaan paikan vastaiskuilla.

Jatkoajalla ratkaisua haettiin pitkään, mutta lopulta ajassa 72:55 latvialaispuolustaja Morics Krumins latasi pallon tarkasti taka-alakulmaan. Syötön maaliin antoi Henri Johansson. Näin viime kauden pronssimitalisti SPV lähti laulukuoroon voitoin 4-1. Nokian KrP eteni ensimmäistä kertaa historiansa aikana liigassa välieriin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Viestintää vailla
27/03/2018
Kuka se KrP:n mainostama uusi pelaaja on?
Kovanen
27/03/2018
Joonatan kovanen nst. Divarin Pistepörssin 3.
JANIINPÄ
27/03/2018
Oli hyvä ja tarkka peli. Juuri sopivaa pleijaripeliä koohotuksen vastapainoksi,
Speve oli vaihtanut maalivahdin. Ja pitää todeta, että varsin osuva teko, varsin myöhään.
Tällaista tämä, Kooärpeen tähän saakka paras saavutus, tosin mitaleitahan joiltakin kavereilta löytyy ennestään, näemmä (tausta)valmennusta myöten.
Muille uutta ja ihmeellistä. Kun heitä keskiluokkaan ennustin, niin väärässä olin.
Kaikki tästä eteenpäin on sitten yllätys.
Jorma
27/03/2018
Sinne meni sikafarmarit, oli hirveintä peliä speveltä mitä eläessäni nähnyt :D Ja Kivirannan sukeltelut, filmaamiset ja kädessäroikkumiset siihen lisäksi... Toivottavasti tajuais jo lopettaa uransa. Nyt odottelemaan vaan, koska ensimmäinen spevepelaaja nähdään ummikot ulkomailla sarjassa juntteilemassa. #maalaiset
Oli miten oli
27/03/2018
Vanha vastaisku joukkue pelasi kuin ssv konsanaan, ei ois uskonut tätä näkevänsä. Taktiikka kyllä toimi, että pysy spv kyydissä. Mutta onhan toi jengi "parasta ennen"-osastoa, jotain täytyy alkaa tekemään, ykkösketjua uusimaan ja koski ja Kohonen max kakkosketjussa.
Manse
27/03/2018
Paljon on tälläkin palstalla krp organisaatiota vuosien saatossa kritisoitu ja viime keväänä Härmää. Niin se vaan sitkeä, tavoitteellinen työ palkitaan kun palikat on kohdallaan. Nauttikaa hiukan jo tässä vaiheessa, mutta mahdollisuudet on pitkälle.
Oli miten oli
27/03/2018
Nokia haukkuu maalaiseksi, tääkin tuli nähtyä :-) :-)
Jorges
27/03/2018
Jokohan Koponen ymmärtää Nurmon ykköskassarin ottaa Seinäjoelle? Ihmettä tulee ikävä, kun noita kahta seulaa seuraa sivusta.
fakta
27/03/2018
Ei mitään krp:ltä pois mutta olihan speve kyllä aivan paska.
Arto Kilponen
27/03/2018
Onnittelut Nokialle, se on hieno saavutus! Finaalipaikkakin täysin mahdollinen, huolimatta vastustajasta.
Al Bundy
27/03/2018
Hyvää yötä päällystakki ja isojen pelien tuutsi. T: Henri
Kyllä
27/03/2018
täällä samoilla linjoilla faktan kanssa. Spv huonoin kevyesti näissä kasin karkeloissa.
Vaasa
27/03/2018
Onnea KRP ansaitusta välieräpaikasta. Manageri Salmela on nostanut joukkueensa alasarjoista liigan kärkikastiin ja nyt työ alkaa kantaa hedelmää. Hänen innolleen ja visioilleen aikanaan ylimielisesti naureskeltiin varsinkin Pirkanmaan muiden joukkueiden keskuudessa, mutta nyt selkeästi taakse on jäänyt KooVeet ja kumppanit. Tällä kaudella sauma mennä päätyyn asti ja tulevaisuus uusien hankintojen sekä kovien omien junnujen kautta näyttää erittäin positiiviselta. Iso peukku Pohjanmaalta Nokian suuntaan!
Elina
27/03/2018
Nokian krp.n kannustajille sellaaset terveiset täältä Etelä-Pohjanmaalta ett näätä on ihan eri elukka ku kärppä ett kantsisko vähän opiskella enemmän ? Särähti niin ikävästi korvaan joka kerralla 😡 ja jos pitää pikkasen teitä jossakin kehua niin teirän maalivahrilla on ihmeellinen pää 😂soli aina tiellä 😹
Hyvät lomat.
27/03/2018
Ai että kun tuntuu hyvältä kun noi lakeuksien kuoropojat läks lomille. Hobittiholopaisen loppumatonta hieromista, tuutsin rottailuja ja neljänmetrin hymyä ja koposen kaikkitietämystä ei tule ikävä.
Junnut tärisevin käsin vei tänään näitä seinäjoen tähtiä, siinä toivottavasti moni speveläinen näki lähietäisyydeltä että juna on jo mennyt.
Mitä Koski ja Kohonen toi speven peliin tässä sarjassa? Muutamat tehopisteet pelistä mikä oli jo ratkennut ja Koski nyt koitti tehdä jotain keskialueen pallonmenetysten maailmanennätystä.
Joko
27/03/2018
Joko Spv uskaltaisi uudistua radikaalisti, huhujen mukaan on pyritty olemaan aktiivisia siirtomarkkinoilla. 84-86 -ikäluokkien juna meni jo, runko ei voi muodostua tuon ikäisistä pelaajista ellei olla Johanssonin tasoisia.
Molarille kunniaa!
27/03/2018
Pohjosta ei voi liikaa kehua. Taas huippu suoritus erittäin hankalasta pelistä. Jätkä vetää melkein 87% joten puheet yliarvostetusta veskasta voi viimeistään nyt unohtaa. Paraati aikaan toipunut polvivaivoista. Vois kohta jo maajoukkueeseen heittää jos taso pysyy samana.
Junnu#8
27/03/2018
Pelaakohan KRP Happeeta vastaan? Jos niin kovaan paikkaan joutuu! Saa Johanssonin Henkka ja muut olla hereillä. Jaska Kunelius ja kumppanit ei säästele. Kovaa pelataan. Ja sopivasti sanansäilää. Hynynen ja Kotilainen ja Juuso Heikkinen. Ja herrat osaavat tehdä maaleja. Mielenkiintoista tulee joka tapauksessa pelit.
Hyvä KrO
27/03/2018
Meilläpäin sitä kutsutaan kädeksi, jolla Pohjonen niitä koppeja otti. Erittäin hyvä peli maalivahdilta vaikka vetoja tuli harvakseltaan, niin kyllä siellä pari gamesaveriä mahtui mukaan. Sieppi törmäsi ainakin muuriin nimeltä Pohjonen. Mäkipäältä iso puolustus, sai kuivutettua kokoon varmalta näyttävän 2-0 hyökkäyksen Koskelta ja Kohosella. Selkeästi SPV:llä jalka painoi ottelussa enemmän kuin KrP:llä ja pelinjäädytystaktiikka oli varmasti paras valinta millä SPV pystyi tässä pelissä pelaamaan voitosta. Coast to Coast taktiikalla olisi tullut kaksinumeroiset. Toki sitä olisi ollut hauskempi katsoa.
Missä se uusi näätä on ?
27/03/2018
Sammuiko lamppu Jopen corneristakin vai onko mediatiimi jo saunassa juhlimassa?
Penkkikoira
27/03/2018
Tulokset laittaa turvatkii
Oli miten oli
27/03/2018
Kyllä krpllä on hyvä taktiikka, ns ostotaktiikka. Hyvin ovat siinnä kyllä onnistuneet. Huhujen mukaan ostavat vielä lisää.
Minäpahoitinmieleni
27/03/2018
Ei kestä krp:n pää vai miten se meni :D
Vaasalle
27/03/2018
Onko teiltä tulossa pelureita takas Tampereelle?
Tuomas
27/03/2018
Onnea KrP! Ehdottomasti ollut tämän kevään yllättäjä, kiva nähdä "näädä'' noin pitkällä. Jos vielä Indians pääsisi jatkoon, niin olisi kovat yllätykset tehty. Ja se olisi huippua.
Elinalle
27/03/2018
Oot aivan oikeassa. KrP:n veska Pohjonen oli aina tiellä. Eihän siitä mennyt läpi mikään. Mutta oli Hannulakin melkein yhtä hyvä. Veskat ratko tämän pelin. Kesäloma alko mut paree voitti.
Jarkkis
27/03/2018
Onnea Krp:lle. Tällä kertaa näin päin. Ehkä se on SPV vuoro toivottavasti taas ensi vuonna. Parempi voitti. Ikinä en ole ymmärtänyt huutelua toisiin leireihin, varsinkaan voittaja joukkueen taholta / kannattajilta. Ehkä se on nyt vaan niin uutta nokialla. Kunnioita vastustajaa, peliä ja lopputulosta. Älä selitä.
Tuomas
27/03/2018
Näädä》näädät.

Meinasi SPVn taktiikat toimia, muttei kuitenkaan ihan. En ole nähnyt muita KrP-SPV-sarjan pelejä, joten en tiedä SPVn taktiikoista muuta, paitsi selstajien kertomat jutut tänään lähetyksessä.
Osaako joku sanoa, miten SPV pelasi esim 11-3-päättyneessä pelissä?
jarkkikselle
27/03/2018
Samaa mieltä!
Pelaajahankinta?
27/03/2018
Oliko Joonatan kovanen se Nokian ensi kauden pelaaja mikä julkistettiin ekalla erätauolla?
Kummallista
27/03/2018
Pirkanmaalainen salipallokansa on kyllä jotenkin merkillisintä sakkia koko lajissa. Positiiviseen tulokseenkin onnistutaan saamaan jotenkin negatiivinen, huumorintajuton ja moukkamainen sävy. No, laji on nuori, ehkä se siitä. Täältä ainakin tulee rehti kättely. Onnea jatkoon! #graceinvictory
Peku
27/03/2018
Onnittelut Krplle ja 👍Jarkkikselle
Sivukatsomo
27/03/2018
Loistavasti piti Nokian Krp:n pelaajilla hermo vaikka olikin pari erää katsojille tylsää. Spv:n ainoa vaihtoehto oli pelata niinku pelasivat. Pidetään pallo mutta ei hyökätä. Eikä mielellään juosta. Vapise Happeen tai Ervi ihan sama, Krp pelaa finaalissa niinku runkosarjasijoituskin näytti. Classic saa vastaansa nälkäisen Näädän.
Perde
27/03/2018
Hieno peli SPVltä tohon saumaan! Aika harva osasi odottaa tälläistä vääntöä aiempien pelien jälkeen. Tämä tyyli oli SPVn ainoa mahdollisuus. Kaukana ei oltu siitä, että Seinäjoella olisi jatkettu. Hieno suoritus Koposelta. Toki kaikki ei tykkää tämmösestä, mutta tuloksesta pelataan!
Näkökulmia monia
27/03/2018
Toisaalta voihan sen myös nähdä niin, että joidenkin pitää vielä onnitellessakin kutsua merkilliseksi ja huumorintajuttomaksi moukaksi. ;)
Nokian tietotoimisto
27/03/2018
Tervetuloa Nokian KrP:n Joonatan Kovanen.
Mietaan peliveli
27/03/2018
Ristus notta oli mennähän tiukihille että s´oolis jäänähä mämmi syömättähi tänähä pääsiäisenä. Seei parana liikaha ahmia ettehei vääntelehi vattasa pallohoa pelatessaha. Notta näi se totisesti mennöö.
Punanen
27/03/2018
Onnea NokianKRP:lle. Härmälle iso hatunnosto. Osasi ohjeistaa joukkueen oikeeseen taktiikkaan ja myös muuttamaan sitä. Sitoutunut ja taitava joukkue. . Koponen meillä ei siihen kyennyt. Muutosten aika olisi nyt. Joukkueen nuorentaminen ja sitä kautta uusien pelaajien sisäänotto. 5-10 kaveria pois ja uusia nuoria tilalle. Menkää te nyt päätyyn asti.
Yök
27/03/2018
Hirveintä peliä spv:ltä mitä oon ikinä nähnyt. En oo vieläkään tajunnut mikä idea syötellä omassa päässä? Toivottiinko siinä tasapeliä? Oksettavaa peliä. Vaikka vastustajaa pitäisi mukamas osata kunnioittaa niin ei voi sanoo kun että lopettakaa nyt hyvät ihmiset toi hirvee p*ska. Hyvä puoli on että nähtiin jännä jatkoaika jossa spevellä ei ollu palaakaan. Parempi voitti!
Oli miten oli
27/03/2018
Tulosurheilussa tehdään noin. Niin teki Suomi Ruotsia, ylivoimaista vastusta, vastaan kaksissa viime kisoissa. Toisessa voitto. Noin voitti kreikka ja jose Mourinho fudiksessa. Tosin tässä sählyssä jengi elää siinnä uskossa, että olemassa on vain yksi "oikea" tapa pelata. Koponen teki sen mikä täytyi, mutta sekään ei riittänyt. Tyhmä ois ollut lähtee sillä taktiikalla millä tuli tukkaan, että kolisi. Tosin ihan turhaa täällä muuta tehdä kuin provoilla huumorilla, joten palaan siihen tapaan seuraavaksi...
TKOMV
28/03/2018
HUNAJATA HUNAJATA! Huomenna lähtee Saipa lomille! Tomiiiiii Kalllioooooo
JANIINPÄ
28/03/2018
Hyvä Jarkkis!
Heh
28/03/2018
Ymmärtääkseni Seinäjoella on enemmän mitaleita kun Nokialla.Ei tämä yksi kausi sitä miksikään muuta.Mitä Kohosiin,Koskiin ym.pelimiehiin tulee niin ovat kyllä ihan oikeasti hyviä pelaajia.Katsokaa vaikka nyt pisteitä ja maajoukkue-edustuksia etc.etc.Kohosenkin kohdalla pyytäisin käyttämään sivistystä ja lukemaan esim.loukkaantumisesta,josta oli juttukin pääkallossa.Ei ole aina helppoa hei kato.Vai montako mitalia KRP:llä nyt oli.Kertokaa ihmeessä.Tänä vuonna tilanne oli tämä.Nokia oli parempi.
Ok
28/03/2018
Tietokilpailukysymys:Millä joukkueella on eniten mestaruuksia 2010-luvulla?
Jep
28/03/2018
Jäämme odottamaan nokialle varmaa kultamitalia näillä puheilla.
Tuomas
28/03/2018
OK: Mestarit 2010-luvulla:
SPV: 3, kausina 11-12, 12-13 ja 14-15
Classic: 2, kausina 15-16 ja 16-17
SSV: 1, kautena 10-11
Happee: 1, kautena 13-14
päällikkö
28/03/2018
ihonallaonmukava olla.
Sami
28/03/2018
Rehelliset onnittelut Nokialle ansaitusta välieräpaikasta. Lopputulos sarjassa ansaittu ja kenttätapahtumien mukainen. Seinäjoen salibandylle kuuluu hyvää, vaikka lippulaivan mestaruuksiin nostaneen aikakauden tietynlainen loppu alkaa vääjäämättä olla käsillä. Omasta mielestä nyt olisi tilausta kolmen vuoden projektille. Vaikka taisteltaisiin ynnä muut sijoista pari vuotta, niin uutta pohjaa rohkeasti rakentamaan. Kiitos SPV:lle vaiheriikkaasta kaudesta ja tsemppiä Nokialle. Menkää nyt saman tien päätyyn asti.
Sami
28/03/2018
Ai niin, iso rispekti Nokian laulavalle faniporukalle. Tälläistä lisää.
Kiitoksia Spevelle Nokialta
28/03/2018
Kun puolivälierät on saatu ratkaistua, nykyiset ja entiset nuoret aloittavat vieraisiin pöytiin huutelun. Ei välitetä siitä. Nokialaisena pitää kiittää Speveä kovasta sarjasta. Ilmeisesti kauden rasitukset verottivat joukkueen iskua sen verran, että viimeisessä matsissa oli pakko jäädytellä. Ikävää, että Veikkola oli poissa rivistä ja Kuuselakin tippui peleltä kolmannessa erässä. Hyvin Speve silti taisteli. Sieppi ja Holopainen olivat hyviä koko sarjassa. Hannula onnistui viimeisessä pelissä hienosti. Nyt on rampojen aika hoitaa itsensä kuntoon. Ennen kesäreenien alkua on syytä miettiä, mistä kauden loukkaantumissuma saattoi johtua. Ei kai se voi pelkkää huonoa tuuria olla?
Just
28/03/2018
Päällikkö luulee olevansa ihon alla vaikka on varpaan välissä.Odotan Nokialta hirveää dynastiaa.Varsinkin kun Johans son lopettaa ja Nokian huippujuniorituotanto tuottaa pelkkää laatua liigakentille.Sanoisin että tulee ainakin 6 mestaruutta putkeen.Mikään jengi ei tällä kaudella murskannut SPV:tä näin ylivoimaisesti.Ei niinku mitään palaa.Siis miten voi olla mahdollista ettei Nokialla ole jo mitaleita kassikaupalla?En ymmärrä.. :-)
3. erässä erän keskellä tapahtunut puoltenvaihto?
28/03/2018
Valaistusongelman ymmärrän ja sen, että puolia piti vaihtaa "jossain sopivassa vaiheessa" 3. erässä. Mutta, mites tuo toteutunut vaihtotilanne oikein meni? Mun silmään näytti, että SPV:lle olisi vihelletty vapari melko hyvästä paikasta. Mitään vaparia ei annettu ennen tai jälkeen puoltenvaihdon, vaan mentiin keskialoitukseen. Menikös tuo nyt niin kuin olisi pitänyt mennä?
Kuppapuppa
28/03/2018
Rauhoitu veli, pahin pelkosi on turha. On hyvin epätodennäköistä, että Nokian voittaa kuutta mestatuutta putkeen. Johansson ei lopeta vielä vuosiin, siltä osin pelkosi on aiheellinen. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Jos et, odota rauhassa hetkeä kun kasvat henkisesti aikuiseksi, mutta ole kärsivällinen se voi kestää joskus pitkäänkin.
Puoltenvaihto
28/03/2018
tilanteessa toinen tuomari näytti krp:lle vaparia ja toinen spv:lle jolloin syntyi kiista, erä oli puolivälissä ja koska, toisen puolen kulma oli heikosti valaistu niin puolia vaihdettiin. Peliä jatkettiin keskialoituksella kuten olisi jatkettu ilman puoltenvaihtojakin.
Totuus
28/03/2018
Hieno suoritus näädiltä, mut sen mestaruuden voi unohtaa. Viimeistään Cee katkasee nämä haaveet finaalissa.
Loppuu huutelut
28/03/2018
Nauttikaa nyt kaikki Speve-vihaajat tästä niin kauan kuin voitte. Koponen vahvisti aamun sanomalehdessä sen, joka tosin on sisäpiirin tiedossa ollut jo pitkään. Ensi kaudeksi Seinäjoelle on tulossa majun tasoisia vahvistuksia ja kun vielä Hankkio ja Pelto-arvo palaavat kentälle niin kyllä ne hymyt hyytyy vastustajillakin.
HM
28/03/2018
Raahataanko se "majun tasoinen" vanhempi kohonen sinne lakeuksille taas. Jos näin niin tuskin hyytyy kenenkään hymy.
Veikkaus
28/03/2018
Peter Kotilainen ja Jami Manninen matkustaa Seinäjoelle ensi kaudella?
Näin on
28/03/2018
Speve on ja tulee aina olemaan Krp:tä ylempänä mitalitilastossa.
Tieto
28/03/2018
Eero Kosonen peliveljiin
Niinpä niin
28/03/2018
Nyt taitaa huhut karata käsistä heti alkuunsa. Mutta kyllähän SPV maalivahdin tarvitsee, jos jatkossa meinaa pärjätä. Nykyisellä kaksikolla tulee huippupäiviä liian harvoin ja helppoja menee omiin joka pelissä. Eli jos Holopainen on lähdössä ja ainakin Kiviranta lopettaa tarvitaan oman junnuporukan lisäksi ainakin 2-3 uutta kaveria ulkopuolelta vakiokokoonpanon.
Noh
28/03/2018
Yökille sanoisin, että pelitapa oli Spevellä mikä oli ja lähellä oli ettei riittänyt. Krp:n vastaava pelitapa oli sumppu. Muutaman kerran karvasivat korkeammalta ja lähes joka kerta karvaus ohitettiin. Että pelin tylsyydestä ehkä turha mollata Speveä. Mutta asiasta moottorisahaan. Nokialla on kova joukkue. Nyt olisi mukava lukea taas niitä Härmää kritisoivien kirjoituksia. Missä kriitikikot lymyävät? Vilpittömästi toivon Nokialle sijaa väliltä 1-3. Sielä on tehty pyyteetöntä seuratyötä vuosikausia ja ansaitsisivat vähintään mitalin. Joukkueessa hyviä pelureita ja nyt jo upea kausi takana. Menkää finaaliin saakka!
Kommentti nimimerkille "Näin on"
28/03/2018
Menneisyyden puheenvuoro. Speven olisi ehkä syytä katsoa enemmän tulevaisuuteen. Hyvä joukkue, mutta kaipaa kyllä uudistuksia kipeästi.
Oli miten oli
28/03/2018
Kristityt palloilevat hyvä muistutus, yhdellä huippuketjulla voi mennä pitkälle. Nyt vaan niin, että clasu menee kahdella huippuketjulla päätyyn. Tässä lajissa ei tarvii leveyttä kolmeen, jos jätkät pysyy pelikuntoisena. Kristityiltä jos puuttuisi ykönen, ei mitään jakoja mihkään.
Tietopankki
28/03/2018
Kososen suunta ei ole Seinäjoki, eikä Jyväskylä. Suomi kuitenkin. Ilmanen vinkki Spevelle: Tän hetken mv kaksikko korkeintaan keskitasoa, eikä tulevaisuuden kehityspotentiaalia ole. Hasu ykkösmolkeks ja Lallukka kakkoseks. Sillä kaavalla 3-4 kautta, niin olisi liigan parhaimpia duoja.
Tietopankille
28/03/2018
Tsekkaa faktas. Ilmainen vinkki.
Sauli
28/03/2018
Jotenkin noloa olis ollukin jos runkosarjan seiska olis pudottanu kakkosen jolla on liigan paras viisikko. En tiedä yllättikö tämä oikeasti ketään mutta kivahan se on huudella.
Classic on mestari, ens syksynä ei kukaan muista kuka oli hopealla.
Saulille
28/03/2018
Kuinka niin ei muista? Itse muistan ainakin ihan hyvin kaikki tämän vuosikymmenen mitalistit....
Noh
28/03/2018
Mä niin toistan kaiken kirjoittamani. Kas kun maailmassa, jossa kasvoin, ollaan vaan mieltä mitä ollaan. Olisin halunnut Speven jatkavan, mutta jo ensimmäisestä pelistä näin et jatko vaatii taikatemppuja. Joku tossa sanoi, että Nokialla on vain yksi kentällinen. Jestas ja sanon, että kommentoija on väärässä. Niiltä löytyy n 2,5 kentällistä huippupelureita. Näin vanhana koutsina pyydän vain, että kuunnelkaa miten ja millä taktiikalla peleihin lähdetään. Raholassa on vaan niin helppo rikkoa taktiikka, jolla nyt pelataan mitaleista. Tavallaan aika jees, että Speve kaatui taktiikkaan. Nokia ei ole ennakkosuosikki juuri ketään vastaan. Kuunnelkaa Härmää. Pelaatte mitaleista, joita joukkueessa ei ole juuri kellään. Härmä kaatoi Speven, Johanssonit yms noudatti taktiikkaa tähän asti. Noudattakaa loppuun asti ja vähintään mitali tulee. Jessus. Voi tulla joukkueella kultainenkin.?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.